Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Twill Baseball Cap with AOP Print 5008003

Laat de innerlijke ninja in jou tot leven komen met deze opvallende LEGO pet! Hij is gemaakt van stevig twill polyester en heeft een uniek ontwerp van de populaire NINJAGO Dragons Rising tv-show. Met de namen en afbeeldingen van de coole ninja personages Sora en Arin laat je zien dat je een echte NINJAGO fan bent. De pet is verstelbaar en past dus altijd perfect. Bestel nu en word de ultieme ninja!

Waar is LEGO Twill Baseball Cap with AOP Print 5008003 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer NINJAGO sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
8+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
5008003
lego insiders punten icoon
162
punten

Laat je innerlijke ninja tot leven komen met deze stoere en opvallende pet van LEGO®! Gemaakt van stevig twill polyester, heeft deze pet een gebogen klep en is bedekt met een uniek ontwerp van de populaire NINJAGO® Dragons Rising tv-show. Op de pet vind je de namen en afbeeldingen van de coole ninja personages Sora en Arin.

Met deze pet laat je iedereen zien dat jij een echte NINJAGO® fan bent! Of je nu een jonge ninja in spe bent of een volwassen ninjaliefhebber, deze pet is perfect voor iedereen die van avontuur houdt. Draag hem tijdens het spelen, naar school of gewoon als coole accessoire.

De verstelbare sluiting aan de achterkant zorgt ervoor dat de pet altijd perfect past. Of je nu een kleinere maat hebt of een grotere, deze pet is geschikt voor iedereen. Pas hem eenvoudig aan voor de comfortabele pasvorm die bij jou past.

Met zijn opvallende all-over-print design is deze pet echt een eyecatcher. De gedetailleerde afbeeldingen van Sora en Arin maken deze pet extra speciaal. Laat je inspireren door de moedige avonturen van deze ninja's en voel je net als hen onoverwinnelijk!

De stevige materialen zorgen ervoor dat deze pet lang meegaat. Hij is bestand tegen intensief spel en dagelijks gebruik. Zo kun je er keer op keer van genieten zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de kwaliteit.

De NINJAGO® Dragons Rising pet is niet alleen stijlvol en avontuurlijk, maar ook comfortabel om te dragen. Het twill polyester voelt zacht aan op je hoofd en zorgt ervoor dat je hoofd koel blijft, zelfs tijdens de warmste dagen. Zo kun je je volledig focussen op je ninja skills!

Of je nu fan bent van Sora of Arin, deze pet is een must-have voor elke ninja-fan. Laat je passie voor NINJAGO® zien en draag deze pet met trots. Het is de perfecte aanvulling op je ninja outfit en laat je eruit springen in de menigte.

Ben jij klaar om je eigen Ninja-avonturen te beleven? Bestel nu de NINJAGO® Dragons Rising pet en betreed de spannende wereld van NINJAGO®! Ontdek de kracht van echte ninja's en laat je fantasie de vrije loop. Met deze pet ben jij de held van je eigen verhaal. Bestel snel voordat ze uitverkocht zijn!

Dus waar wacht je nog op? Grijp je kans en voeg deze coole NINJAGO® Dragons Rising pet toe aan je collectie. Laat zien dat jij een échte fan bent en draag hem met trots. Race als Sora en Arin door de gevaarlijke wereld van NINJAGO® en laat je moed en vaardigheden zien. Bestel nu en word de ultieme ninja!

Laatste update: 2023-12-29 09:44:09

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set70661

Spinjitzu Zane

foto van lego set71787

Creatieve ninja opbergdoos

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.