Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Bag Tag Riyu 5008105

Ga in stijl op reis met deze flexibele LEGO® NINJAGO® Riyu Bag Tag. Personaliseer je bagage met het coole ontwerp van de NINJAGO-draak en voeg je contactgegevens toe. Duurzaam en waterbestendig, perfect voor avonturiers van alle leeftijden. Bestel nu en laat zien dat je een echte ninja bent!

Waar is LEGO Bag Tag Riyu 5008105 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer NINJAGO sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
5008105
lego insiders punten icoon
65
punten

Kinderen kunnen met deze LEGO® NINJAGO® Riyu Bag Tag op ninja-stijl reizen. Deze superflexibele bagagetag van 100% silicone heeft een illustratie van de populaire NINJAGO-draak aan de voorkant en een beschrijfbaar oppervlak aan de achterkant voor het toevoegen van contactinformatie. Een geweldig cadeau-idee voor kinderen vanaf 6 jaar en ouder. De tag heeft een duurzame band met een lus om hem stevig aan een rugzak of tas vast te maken.

Deze LEGO® NINJAGO® Riyu Bag Tag is perfect voor jonge avonturiers die op zoek zijn naar een leuke en trendy manier om hun bagage te personaliseren. Met het coole ontwerp van de NINJAGO-draak zal je zeker de aandacht trekken op het vliegveld, op schoolreisjes of tijdens je volgende avontuurlijke vakantie. En met het beschrijfbare oppervlak aan de achterkant kun je gemakkelijk je naam en contactgegevens toevoegen, zodat je bagage altijd veilig en snel terug te vinden is.

Deze bagagetag is niet alleen praktisch, maar ook super leuk om mee te spelen. Dankzij het flexibele materiaal kan hij gemakkelijk aan een rugzak, sporttas of koffer worden bevestigd. Je kunt hem zelfs aan je fiets, skateboard of scooter vastmaken om hem extra stoer te maken. En met het duurzame ontwerp gaat hij jarenlang mee, zelfs als je hem dagelijks gebruikt.

Dankzij het LEGO® thema is deze Riyu Bag Tag niet alleen geliefd bij kinderen, maar ook bij volwassenen die van bouwen en spelen houden. Het LEGO® NINJAGO®-universum neemt je mee naar spannende avonturen waarin de ninjastrijders het opnemen tegen kwade krachten. Met deze bagagetag laat je zien dat je een echte NINJAGO-fan bent en ben je altijd klaar voor een nieuw avontuur.

De LEGO® NINJAGO® Riyu Bag Tag is gemaakt van hoogwaardig silicone, waardoor hij zacht, flexibel en duurzaam is. Hij is bestand tegen water, vuil en vlekken, zodat je hem zonder zorgen overal mee naartoe kunt nemen. Of je nu naar het zwembad gaat, een dagje naar het strand of gewoon naar school, deze bagagetag blijft er altijd fantastisch uitzien. En als hij per ongeluk vies wordt, kun je hem eenvoudig schoonmaken met een vochtige doek.

Met de LEGO® NINJAGO® Riyu Bag Tag ben je altijd klaar voor een nieuw avontuur. Of je nu op reis gaat naar exotische bestemmingen of gewoon een dagje naar het park, deze tag zorgt ervoor dat je bagage nooit kwijtraakt. Je kunt hem gemakkelijk aan je rugzak of tas bevestigen, zodat je altijd je persoonlijke stijl kunt laten zien, waar je ook bent. En dankzij het coole ontwerp van de NINJAGO-draak zul je zeker de aandacht trekken en indruk maken op je vrienden.

Dus, waar wacht je nog op? Ga op avontuur met de LEGO® NINJAGO® Riyu Bag Tag en laat zien dat jij een echte ninja bent! Personaliseer je bagage op een unieke en trendy manier en zorg ervoor dat je altijd herkenbaar bent, waar je ook naartoe gaat. Met deze bagagetag kun je laten zien dat je een fan bent van LEGO® NINJAGO® en ben je helemaal klaar om de wereld te veroveren. Bestel nu je eigen LEGO® NINJAGO® Riyu Bag Tag en maak je klaar voor het volgende hoofdstuk in je avontuurlijke leven!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:48

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set70736

Aanval van de Morro Draak

foto van lego set71790

Imperium drakenjagerhond

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.