Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Bag Tag Lloyd 5008107

Kinderen kunnen nu hun favoriete ninja, Lloyd, meenemen op reis met de LEGO NINJAGO Lloyd Bagagelabel. Dit flexibele label is gemaakt van siliconen en heeft een illustratie van Lloyd aan de voorkant en een beschrijfbaar oppervlak aan de achterkant. Het is een geweldig cadeau-idee voor kinderen vanaf 6 jaar, met een duurzame band om aan een tas vast te maken. Bestel vandaag nog en voeg een vleugje ninja-magie toe aan je reizen!

Waar is LEGO Bag Tag Lloyd 5008107 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer NINJAGO sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
5008107
lego insiders punten icoon
65
punten

Kinderen kunnen een ninja meenemen op hun reizen met deze LEGO® NINJAGO® Lloyd Bagagelabel. Dit superflexibele bagagelabel van 100% siliconen heeft een illustratie van het populaire ninja-personage aan de voorkant en een beschrijfbaar oppervlak aan de achterkant om contactinformatie toe te voegen. Een geweldig cadeau-idee voor kinderen van 6 jaar en ouder, het label heeft een duurzame band met een lus om het stevig aan een rugzak of tas vast te maken.

Ben je klaar om lid te worden van de NINJAGO®-familie? Met dit LEGO® NINJAGO® Lloyd Bagagelabel kun je altijd en overal een ninja bij je dragen! Lloyd is een van de geliefde ninja's uit de epische NINJAGO®-wereld en nu kun je hem meenemen op je volgende avontuur.

Dit bagagelabel is speciaal ontworpen voor jonge ninja's vanaf 6 jaar en ouder. Het is gemaakt van superflexibel 100% siliconenmateriaal, wat ervoor zorgt dat het label bestand is tegen al je avontuurlijke reizen. Het bevat een gedetailleerde illustratie van Lloyd, zodat iedereen kan zien dat jij deel uitmaakt van de NINJAGO®-familie.

Maar dit is meer dan alleen maar een leuk accessoire voor je rugzak of tas. Dit bagagelabel heeft ook een praktisch aspect. Aan de achterkant bevindt zich een beschrijfbaar oppervlak waarop je je contactinformatie kunt toevoegen. Op die manier kun je altijd je bagage terugvinden, zelfs als je het per ongeluk achterlaat tijdens je spannende avonturen.

NINJAGO® Lloyd Bagagelabel is niet alleen handig voor jonge avonturiers, maar ook voor volwassenen die willen laten zien dat ze nog steeds een ninja in zich hebben. Je bent nooit te oud om deel uit te maken van de NINJAGO®-familie en dit bagagelabel is de perfecte manier om dat te laten zien. Bevestig het aan je eigen rugzak of tas en maak een statement waar je ook naartoe gaat.

Het bagagelabel wordt geleverd met een duurzame band en een lus, zodat je het stevig aan je favoriete tas kunt bevestigen. Of je nu naar school gaat, op vakantie bent of gewoon een dagje uit gaat, dit label zal ervoor zorgen dat je bagage altijd gemakkelijk te identificeren is. En met de gedetailleerde illustratie van Lloyd zal iedereen onder de indruk zijn van jouw ninja-stijl.

Of je nu een fan bent van NINJAGO® of gewoon op zoek bent naar een uniek cadeau voor een speciaal kind in je leven, dit LEGO® NINJAGO® Lloyd Bagagelabel is de perfecte keuze. Het combineert plezier, avontuur en praktisch nut op een unieke manier. En het beste van alles is dat het is ontworpen door LEGO®, een merk dat bekend staat om zijn hoogwaardige en duurzame producten.

Dus waar wacht je nog op? Voeg een vleugje ninja-magie toe aan je volgende reis met dit LEGO® NINJAGO® Lloyd Bagagelabel. Steel de show en laat iedereen zien dat jij een echte ninja bent. Bestel vandaag nog het LEGO® NINJAGO® Lloyd Bagagelabel en maak je klaar voor het volgende avontuur.

*Opmerking: Dit LEGO® NINJAGO® Lloyd Bagagelabel bevat kleine onderdelen en is niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar. Zorg ervoor dat jongere kinderen het label niet in hun mond stoppen.

Laatste update: 2023-12-29 09:43:49

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set71759

Ninja drakentempel

foto van lego set70756

Dojo duel

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.