Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Bag Tag Arin 5008108

Ben jij een echte LEGO en ninja-fan? Dan is de LEGO NINJAGO Arin Bag Tag echt iets voor jou! Deze bagagetag is gemaakt van stevig en flexibel silicone materiaal en heeft een illustratie van de populaire ninja Arin voorop en een beschrijfbaar oppervlak aan de achterkant. Bevestig hem aan je tas en laat zien dat jij een echte LEGO ninja bent! Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

Waar is LEGO Bag Tag Arin 5008108 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer NINJAGO sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
5008108
lego insiders punten icoon
65
punten

Met de LEGO® NINJAGO® Arin Bag Tag kunnen kinderen een ninja meenemen op hun reizen. Deze superflexibele bagagetag van 100% silicone heeft een illustratie van het populaire ninja-karakter aan de voorkant en een beschrijfbaar oppervlak aan de achterkant voor het toevoegen van contactinformatie. Een geweldig cadeau-idee voor kinderen vanaf 6 jaar, de tag heeft een duurzame band met een lus om hem stevig aan een rugzak of tas te bevestigen.

Ben jij een echte ninja-fan? Dan is de LEGO® NINJAGO® Arin Bag Tag iets voor jou! Met deze coole bagagetag kun je jouw favoriete ninja overal mee naartoe nemen. Of je nu op vakantie gaat, een dagje naar de dierentuin of gewoon naar school, deze tag zorgt ervoor dat jouw tas altijd herkenbaar is.

De Arin Bag Tag is gemaakt van superflexibel 100% silicone materiaal, waardoor hij tegen een stootje kan. Hij is niet alleen stevig, maar ook erg handig. Aan de voorkant staat een stoere illustratie van de populaire ninja Arin. Als je hem omdraait, is er een speciaal oppervlak waar je jouw naam, adres en telefoonnummer op kunt schrijven. Zo kan iedereen jouw tas gemakkelijk terugvinden als je hem per ongeluk ergens laat liggen.

Deze bagagetag is niet alleen praktisch, maar ook nog eens een echte eyecatcher. Met de opvallende kleuren en het stoere ninja-design zal jouw tas zeker opvallen tussen de rest. Daarnaast is de tag voorzien van het unieke LEGO® NINJAGO® setnummer, waardoor hij extra speciaal wordt. Dit nummer kun je ook terugvinden op de verpakking van de LEGO® NINJAGO® sets, zodat je jouw collectie helemaal compleet kunt maken.

De band van de Arin Bag Tag is erg stevig en heeft een handige lus. Hiermee kun je de tag gemakkelijk bevestigen aan een rugzak, trolley of sporttas. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je hem kwijtraakt tijdens je avonturen. Daarnaast is de tag ook waterbestendig, dus een regenbui zal jouw tag niet beschadigen.

Deze LEGO® NINJAGO® bagagetag is niet alleen leuk voor kinderen, maar ook voor volwassenen. Ben jij een echte LEGO® fan en wil je jouw liefde voor bouwen en avontuur laten zien? Bevestig dan deze coole tag aan jouw tas en laat iedereen zien dat jij een echte LEGO® liefhebber bent. Of geef hem cadeau aan een vriend, familielid of collega die ook fan is van LEGO® NINJAGO®, zij zullen zeker blij zijn met dit unieke geschenk.

De Arin Bag Tag is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Hij is compact van formaat en past op vrijwel elke tas. Neem hem mee op vakantie, naar school, naar de sportclub of gewoon tijdens een dagje uit. Met deze tag ben je er zeker van dat jouw tas altijd herkenbaar is en dat je jouw ninja altijd bij je hebt.

Kortom, de LEGO® NINJAGO® Arin Bag Tag is een must-have accessoire voor alle LEGO® en ninja-fans. Met zijn stoere design, duurzame materiaal en handige functies is deze tag perfect om jouw tas een persoonlijke touch te geven en ervoor te zorgen dat je jouw spullen nooit meer kwijtraakt. Dus waar wacht je nog op? Voeg deze coole bagagetag toe aan jouw collectie en laat zien dat jij een echte LEGO® ninja bent!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:49

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set71731

Epische Strijd set - Zane tegen Nindroid

foto van lego set30532

TURBO

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.