Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Bag Tag Kai 5008109

Deze LEGO® NINJAGO® Kai Bag Tag is een flexibele en duurzame bagagetag gemaakt van silicone. Met een stoere illustratie van Kai aan de voorkant en een beschrijfbaar oppervlak aan de achterkant om contactgegevens toe te voegen, is dit een praktisch en cool accessoire voor ninja-fans. Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar, biedt deze tag bescherming en laat het je liefde voor Ninjago zien. Bestel vandaag nog deze must-have tag en ben klaar voor elk avontuur!

Waar is LEGO Bag Tag Kai 5008109 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer NINJAGO sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
5008109
lego insiders punten icoon
65
punten

Met deze LEGO® NINJAGO® Kai Bag Tag kunnen kinderen een ninja meenemen op hun avonturen. Deze superflexibele bagagetag van 100% silicone heeft een illustratie van het populaire ninja-personage aan de voorkant en een beschrijfbaar oppervlak aan de achterkant om contactgegevens toe te voegen. Een geweldig cadeau-idee voor kinderen vanaf 6 jaar, de tag heeft een duurzame band met een lus om hem stevig vast te maken aan een rugzak of tas.

Deze LEGO® NINJAGO® Kai Bag Tag is niet zomaar een gewone tag voor je tas of rugzak. Nee, het is een ninja die altijd klaar staat voor avontuur en spanning! Kai, de dappere ninja van vuur, staat fier afgebeeld op de voorkant van de tag. Met zijn coole outfit en vurige blik laat hij direct zien dat hij klaar is om elke uitdaging aan te gaan.

Maar wat maakt deze bagagetag zo speciaal? Nou, ten eerste is hij gemaakt van superflexibel en duurzaam silicone. Dat betekent dat hij tegen een stootje kan en bestand is tegen al je avonturen. Of je nu door de wildernis trekt, naar school gaat of op vakantie bent, deze tag blijft altijd stevig zitten.

En natuurlijk kun je met deze tag ook nog eens je contactgegevens toevoegen. Aan de achterkant van de tag is er een beschrijfbaar oppervlak waar je je naam, telefoonnummer of adres kunt schrijven. Zo is het makkelijk voor iedereen om contact met je op te nemen als je je tas per ongeluk kwijtraakt. Handig, toch?

Deze bagagetag is niet alleen praktisch, maar ook nog eens ontzettend cool. Hij is speciaal ontworpen voor fans van LEGO® NINJAGO®, dus als jij een echte ninja-fan bent, mag deze tag zeker niet ontbreken aan je verzameling. De stoere illustratie van Kai maakt van elke tas een uniek accessoire waarmee je jouw liefde voor Ninjago kunt laten zien.

En wist je dat deze tag ook een geweldig cadeau-idee is? Stel je eens voor hoe blij een vriend of vriendin zal zijn als ze deze stoere bagagetag krijgen. Het is een cadeau dat zowel jongeren als volwassenen zal aanspreken. Of het nu voor een verjaardag, een feestje of zomaar is, met deze bagagetag maak je gegarandeerd indruk.

En het beste van alles is dat je deze LEGO® NINJAGO® Kai Bag Tag nu kunt toevoegen aan je collectie zonder dat het je veel moeite kost. Hij is gemakkelijk online verkrijgbaar en kan binnen de kortste keren bij jou thuis bezorgd worden. Dus waar wacht je nog op? Bescherm je tas, laat je innerlijke ninja zien en bestel vandaag nog jouw LEGO® NINJAGO® Kai Bag Tag!

Met deze bagagetag ben je niet alleen stijlvol, maar ook nog eens goed voorbereid op elk avontuur. Of je nu een spannende ninja-missie hebt of gewoon naar school gaat, met Kai aan je zijde weet je zeker dat je klaar bent voor alles wat op je pad komt. Dus waar wacht je nog op? Voeg deze LEGO® NINJAGO® Kai Bag Tag toe aan je collectie en stap in de wereld van de ninja's!

Let op: deze bagagetag is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar en ouder. De tag is gemaakt van hoogwaardig silicone en voldoet aan de strengste kwaliteitseisen. Verder is hij gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden. Dus zelfs als je hem tijdens een episch ninja-gevecht vies maakt, kun je hem gewoon even afspoelen en hij is weer als nieuw.

Kortom, deze LEGO® NINJAGO® Kai Bag Tag is de must-have accessoire voor elke ninja-fan. Met zijn flexibele silicone materiaal, stijlvolle ontwerp en praktische functie is hij perfect voor zowel jong als oud. Dus twijfel niet langer en voeg deze stoere tag vandaag nog toe aan je collectie. Je zult er absoluut geen spijt van krijgen!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:49

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set30532

TURBO

foto van lego set71716

Lloyd avatar - Arcade Pod

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.