Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Cole's grondboor 70502

De LEGO set 70502 is Cole's grondboor.
Deze legendarische boor bevat een draaibare boorkop en een cockpit die open kan.
Bij de set worden 2 minifiguren meegeleverd: Cole en een soldaat, elk met hun eigen wapens.
Met deze set kun je eindeloos spelen en de boor is een prachtig verzamelobject.
Met afmetingen van 8cm hoog, 26cm lang en 13cm breed past het perfect in elke Ninjago collectie.
Koop nu en beleef alle avonturen in de wereld van Ninjago!

Waar is LEGO Cole's grondboor 70502 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer NINJAGO sets

aantal lego stenen icoon
171
leeftijd icoon
7-14
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2014
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
70502
lego insiders punten icoon
0
punten

Stap in de wereld van Ninjago en beleef spannende avonturen met Cole's grondboor! Deze legendarische boor is de perfecte toevoeging voor elke ninja-collectie. Het bevat een draaibare boorkop en een cockpit die open kan. Bovendien worden er bij deze set maar liefst 2 minifiguren meegeleverd: Cole en een soldaat, elk met hun eigen set wapens.

Laat je creativiteit de vrije loop terwijl je eindeloos speelt met deze legendarische boor. Met een elementzwaard van de Aarde en een katana kun je alles aanpakken. Herover het elementzwaard van de Aarde en laat de soldaat zien wie de meester is. Draai de wielen en zie de boorkop draaien. Wat voor verrassingen zullen er in de bodem opduiken? Het avontuur ligt binnen handbereik.

De grondboor van Cole is niet alleen leuk om mee te spelen, maar het is ook een prachtig verzamelobject. Bouw je eigen Ninjago wereld en verover de harten van andere verzamelaars en Ninjago-fans. De afmetingen van de grondboor zijn 8cm hoog, 26cm lang en 13cm breed. Het past dus perfect in elke Ninjago collectie!

Deze legendarische Grondboor is de enige die je nodig hebt om Ninjago te beschermen. Open de cockpit en zet Cole achter het stuur. Hij is klaar om de krachten van het kwaad te verslaan terwijl hij het voertuig bestuurt. De grondboor van Cole staat garant voor een onvergetelijke speelervaring!

Dit LEGO Ninjago speelgoed is geschikt voor zowel jongeren als volwassenen en is perfect voor diegenen die op zoek zijn naar avontuur en actie. De set is gemakkelijk te bouwen en is ook een zeer gewaardeerd cadeau voor de feestdagen, verjaardagen of verwenmomentjes. Met deze set beleef je urenlang speelplezier en wordt je creativiteit uitgedaagd.

Koop nu Cole's grondboor en beleef alle avonturen die je maar kunt bedenken in de wereld van Ninjago! De boor staat garant voor eindeloos speelplezier en is een must-have item voor alle Ninjago-fans. Bestel nu en maak van jouw huis een epic Ninjago speelparadijs!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:50

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set70603

Aanvalszeppelin

foto van lego set70643

Tempel van de opstand

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.