Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO De Gouden Draak 70503

Maak een spectaculaire comeback met LEGO Ninjago set 70503, De Gouden Draak! Deze machtige draak, met uitschuifbare vleugels en verstelbare ledematen, zal zorgen dat je de strijd wint.
Met drie unieke minifiguren en een krachtige katapult, biedt deze set eindeloos speelplezier.
Voeg deze indrukwekkende set nu toe aan je collectie en beleef spannende avonturen! Bestel snel en duik in de wereld van LEGO Ninjago.

Waar is LEGO De Gouden Draak 70503 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer NINJAGO sets

aantal lego stenen icoon
252
leeftijd icoon
8-14
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2014
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
70503
lego insiders punten icoon
0
punten

Welkom in de wereld van LEGO Ninjago waar actie en avontuur wachten op jou! Geef de strijd om het eiland terug aan de ninja's met deze waanzinnige LEGO set 70503 De Gouden Draak.

Deze set brengt de machtige Gouden Draak tot leven met zijn vleugels die zich uitstrekken tot 35cm en zijn instelbare armen en benen die hem de stealth en snelheid geven die nodig is om de strijd te winnen. Rijd op de rug van de Gouden Draak en voel de kracht onder je voeten terwijl je de drakenbol afschiet en de vijanden wegschiet.

Met de drie bijgesloten minifiguren, inclusief Lloyd (de gouden ninja), de verkenner en de strijder, ben je verzekerd van succes in deze epische strijd. Elk van hen heeft zijn eigen unieke wapen, zoals een hamer, speer, kromzwaard en dynamiet, om de strijd aan te gaan en de vijand te verslaan.

De katapult in deze set is ook krachtig en vuurt projectielen af om je vijand te verrassen en te verslaan. Met een hoogte van 5cm, lengte van 10cm en breedte van 30cm is deze katapult perfect om je vijand te verrassen en de strijd te winnen.

Met een indrukwekkende hoogte van 15cm en lengte en breedte van 35cm, is de Gouden Draak de perfecte toevoeging aan elke LEGO Ninjago collectie. Deze set is geschikt voor kinderen van 7 tot 14 jaar en biedt veel mogelijkheden voor creatief spel en verbeeldingskracht.

Bouw deze set in een handomdraai met de duidelijke en gedetailleerde instructies. Het is ook een geweldige manier om samen met vrienden en familie te bouwen, waarbij iedereen zijn eigen ninja kan kiezen om mee te spelen en de strijd aan te gaan.

Wacht niet langer en voeg deze geweldige LEGO-set 70503 De Gouden Draak toe aan je Ninjago-collectie. Het is de perfecte manier om je tegenstanders te verpletteren en de overwinning te behalen. Bestel nu en ervaar het spannende avontuur van LEGO Ninjago!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:50

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set70756

Dojo duel

foto van lego set70620

NINJAGO® City

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.