Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Titanium Ninja Tumbler 70588

De LEGO set 70588 is de Titanium Ninja Tumbler, een krachtig voertuig van Zane uit de NINJAGO wereld. Het voertuig heeft een open cockpit, verborgen raketten, noppenschieters en een afkoppelbare gevangeniscel. Zane kan de Nindroids achtervolgen met een afkoppelbare flyer. De set bevat 3 minifiguren en is geschikt voor kinderen van 7-14 jaar. Verzamel alle NINJAGO sets en strijd mee tegen vijanden! Bestel de 70588 Titanium Ninja Tumbler nu en beleef avontuur!

Waar is LEGO Titanium Ninja Tumbler 70588 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 27.9519-09-2024

Bekijk meer NINJAGO sets

aantal lego stenen icoon
342
leeftijd icoon
7-14
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2017
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
70588
lego insiders punten icoon
262
punten

Stap in de wereld van de NINJAGO® en help Zane achter de Nindroids aan te gaan met zijn machtige Titanium Ninja Tumbler (TNT)! Dit coole voertuig ziet er niet alleen fantastisch uit, maar heeft ook heel wat te bieden. De cockpit kan open en biedt plaats aan Zane, klaar om elke vijand die in zijn pad komt, te verslaan.

Maar dat is nog niet alles, want de TNT heeft ook 2 verborgen raketten met veermechanisme, wat hem nog gevaarlijker maakt. En als dat nog niet genoeg is, zijn er ook 2 noppenschieters aanwezig. Niets of niemand kan dit voertuig tegenhouden! Maar er is meer... De TNT heeft ook een afkoppelbare gevangeniscel waarin je een Nindroid kunt opsluiten.

Maar de Nindroids zijn ook niet van gisteren en hebben zichzelf ook uitgerust met jetpacks die uit LEGO® stenen zijn opgebouwd. Gelukkig heeft Zane ook een oplossing voor dit probleem, hij heeft namelijk een afkoppelbare flyer met gouden ninja-zwaarden. Zodra de jetpacks van de Nindroids de lucht in gaan, kan Zane de achtervolging inzetten en ze neerhalen voordat ze te veel schade kunnen aanrichten.

Natuurlijk komt deze set ook met 3 minifiguren: Zane en 2 Nindroids. Zo wordt het wel heel makkelijk om allerlei spannende avonturen uit de NINJAGO®: Masters of Spinjitzu tv-serie na te spelen.

Deze LEGO® set is een geweldige bouwuitdaging voor kinderen tussen 7 en 14 jaar. En wanneer het voertuig klaar is, kan er volop gespeeld worden. De TNT is ongeveer 8 cm hoog, 20 cm lang en 12 cm breed, terwijl de afkoppelbare flyer van Zane 8 cm lang, 8 cm breed en 2 cm hoog is.

Verzamel alle NINJAGO® sets en creëer je eigen wereld vol actie en avontuur, waarbij je het opneemt tegen allerlei vijanden samen met Zane en zijn team. Gebruik je fantasie en breng de strijd tot leven met deze geweldige LEGO® sets!

Koop nu de 70588 Titanium Ninja Tumbler en ontdek zelf alle coole functies die dit voertuig te bieden heeft. Bestel snel en maak je klaar voor het avontuur van je leven!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:53

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 27.95 (25-05-2023) € 27.95 (25-05-2023) € 27.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set71731

Epische Strijd set - Zane tegen Nindroid

foto van lego set70632

Aardschokmecha

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.