Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Rock Roader 70589

De LEGO set 70589 bestaat uit de stoere Rock Roader van Cole RX en het basiskamp van het Stenen Leger.
Met de Rock Roader met grote terreinbanden en volledige vering kun je elk terrein doorstaan en het Stenen Leger verslaan.
De set bevat 4 minifiguren en biedt eindeloos bouwplezier voor kinderen van 7-14 jaar.
Beleef de spannendste avonturen in de wereld van NINJAGO™! Bestel nu en bepaal zelf wie de winnaar wordt.

Waar is LEGO Rock Roader 70589 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 34.9519-09-2024

Bekijk meer NINJAGO sets

aantal lego stenen icoon
406
leeftijd icoon
8-14
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2017
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
70589
lego insiders punten icoon
337
punten

Stap in en bereid je voor op de aanval met Cole RX's indrukwekkende Rock Roader! Deze stoere LEGO-set is een absolute must-have voor alle NINJAGO™-fans. Met de grote rubberen terreinbanden en volledige vering trotseer je elk terrein om het Stenen Leger te verslaan.

Met zijn 6-schots snelvuurwapen en draaiende boorelement is de Rock Roader klaar voor het gevecht. Maar dat is niet alles! Lil' Nelson's afneembare geschutskoepel met gouden zwaarden maakt deze set extra speciaal. Het basiskamp van het Stenen Leger is bewapend met een schijvenschieter en de 2 stenen strijders zijn uitgerust met zwaarden en noppenschiet-kruisbogen.

Bij deze set krijg je maar liefst 4 minifiguren, namelijk Cole RX (met speciale kleding en kap), Lil' Nelson met kap, een Stenen zwaardstrijder en een Stenen verkenner. Bouw het voertuig en het Stenen Leger basiskamp en beleef de spannendste avonturen in de wereld van NINJAGO™.

De Rock Roader heeft een cockpit die open kan met plaats voor Cole RX en Lil' Nelson, 4 rubberen terreinbanden en een draaiend boorelement. Het snelvuurwapen op het voertuig activeer je heel eenvoudig door op de Rock Roader te drukken terwijl hij vooruit rijdt. Of maak het boorelement vast aan de voorkant om alles nog spannender te maken.

Het basiskamp van het Stenen Leger heeft een uitkijkpost, een schijvenschieter, een vlag en een doorschijnend 'vlam'-element. Ook krijg je een Elemental Blade van de Stenen zwaardstrijder en de noppenschiet-kruisboog van de Stenen verkenner. En natuurlijk ontbreekt het schild niet! De set biedt een passende bouwuitdaging voor kinderen van 7-14 jaar.

Speel je favoriete scènes uit de NINJAGO™: Masters of Spinjitzu tv-serie na en bestrijd het kwaad met deze geweldige lego set! Het Rock Roader-voertuig is ongeveer 11 cm hoog, 22 cm lang en 14 cm breed. Het basiskamp van het Stenen Leger is ongeveer 11 cm hoog, 8 cm breed en 4 cm diep.

Laat je creativiteit de vrije loop en ga de strijd aan met deze spectaculaire LEGO NINJAGO™ Rock Roader-set! Bestel nu en bepaal zelf wie de winnaar wordt!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:53

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 34.95 (25-05-2023) € 34.95 (25-05-2023) € 34.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set70676

Titanium mecha van Lloyd

foto van lego set70623

Destiny's Shadow

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.