Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Ontsnapping uit de Kryptarium gevangenis 70591

De LEGO set 70591 'Ontsnapping uit de Kryptarium gevangenis' is een spannende set van NINJAGO®.
Kai en Zane vormen een team om Zane te redden uit de gevangenis, waar hij vastzit met gevaarlijke boeven.
De set bevat een hoofdingang met valhek, gevangeniscellen, een ontsnappingsroute via het toilet, een tafel met katapult-functie, een schatkaart en wapens.
Deze set biedt een bouwuitdaging voor kinderen van 7-14 jaar en is perfect voor avonturen in de NINJAGO® wereld.
Bestel vandaag nog en voeg deze set toe aan je verzameling!

Waar is LEGO Ontsnapping uit de Kryptarium gevangenis 70591 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 15.9519-09-2024

Bekijk meer NINJAGO sets

aantal lego stenen icoon
207
leeftijd icoon
6-14
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2017
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
70591
lego insiders punten icoon
150
punten

Ben jij klaar voor een spannend avontuur met de Ninja's van NINJAGO®? Dan is de LEGO set 70591 Ontsnapping uit de Kryptarium gevangenis echt iets voor jou! Vorm een team met Kai om Zane te redden uit de gevangenis waar hij samen met de gevaarlijke boeven Captain Soto en de Reuze Stenen Strijder gevangen zit.

De set heeft een superleuk model vol actie inclusief hoofdingang met valhek, 2 gevangeniscellen (waarvan 1 met een deur met explodeerfunctie), ontsnappingsroute via het toilet plus een tafel met katapult-functie en een verborgen schatkaart en shuriken wapen. Met de 5 inbegrepen minifiguren kunnen kinderen allerlei avonturen beleven en zich helemaal inleven in de wereld van NINJAGO®.

Help Kai bij het opzetten van een plan om Zane te bevrijden uit de Kryptarium gevangenis! De hoofdingang heeft een valhek om de boeven buiten te houden en er zijn maar liefst 2 gevangeniscellen om de slechteriken in op te sluiten. Eén van de cellen heeft een speciale deur met een explodeerfunctie die wordt geactiveerd door de rode telefoon te draaien. De toilet-ontsnappingsroute is een slim idee van Zane. Trek of duw de WC door de muur heen om een opening te maken waardoor hij kan ontsnappen.

De set bevat ook een zelfbouw tafel-katapult met broodje als munitie om een voedselgevecht te beginnen, plus een verborgen schatkaart en shuriken wapen. Wapens die bij de set zijn inbegrepen zijn onder andere Kai's gouden zwaard, 2 gouden shurikens plus een speer en een rood breekijzer aan de achterkant van het toilet. De accessoires zijn een drinkbeker en handboeien van de bewaker.

De set biedt een passende bouwuitdaging voor kinderen van 7-14 jaar. De 'Ontsnapping uit de Kryptarium gevangenis'-set is ca. 15 cm hoog, 23 cm breed en 9 cm diep. Kinderen kunnen allerlei avonturen bedenken en naspelen uit de NINJAGO®: Masters of Spinjitzu tv-serie.

Kortom, met de LEGO set 70591 Ontsnapping uit de Kryptarium gevangenis beleef je spannende avonturen in de wereld van NINJAGO®. Wordt Kai's sidekick en red Zane uit de handen van de boeven! Bestel de set vandaag nog en voeg deze toe aan je NINJAGO® verzameling.

Laatste update: 2023-12-29 09:42:53

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 15.95 (25-05-2023) € 15.95 (25-05-2023) € 15.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set70588

Titanium Ninja Tumbler

foto van lego set71789

Kai en Ras' duel tussen auto en motor

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.