Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Redding M.E.C. 70592

Maak kennis met lego set 70592: Redding M.
E.
C.
Een stoere premiejager, Ronin, en dappere Nya strijden tegen angstaanjagende Skulkin-strijders.
De verstelbare Redding M.
E.
C.
bevat vele handige gadgets, zoals een schieter, een geweer en een bergplaats voor gestolen goederen.
Met de bijgeleverde minifiguren en accessoires kunnen kinderen hun favoriete scènes uit de tv-serie naspelen.
Bestel nu en beleef urenlang speelplezier!

Waar is LEGO Redding M.E.C. 70592 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 34.9519-09-2024

Bekijk meer NINJAGO sets

aantal lego stenen icoon
439
leeftijd icoon
8-14
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2017
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
70592
lego insiders punten icoon
337
punten

Maak kennis met Ronin, de stoere premiejager uit de NINJAGO™: Masters of Spinjitzu tv-serie en zijn verbluffende Redding M.E.C.! Wanneer hij wordt geholpen door de dappere Nya, ontketenen ze fantastische mecha-duels tegen de angstaanjagende Skulkin-strijders.

De Redding M.E.C. is het ultieme wapen van Ronin. Hij is op allerlei manieren verstelbaar en zit vol met handige gadgets. Zo heeft hij een veermechanisme-schieter in een gouden boog, een net-noppenschieter, een geweer en een bergruimte voor gestolen goederen of munitie. Maar dat is niet alles, want de Redding M.E.C is ook nog voorzien van een afkoppelbare skateboard en een afkoppelbare flyer waar Ronin of Nya makkelijk achterop kunnen springen om te ontsnappen!

De Skulkin-mecharobot is de grootste vijand van Ronin en Nya. Maar dankzij de verstelbare armen en benen kun jij ervoor zorgen dat zij altijd de overhand hebben tijdens de strijd. De Skulkin-mecharobot is uitgerust met 2 zilveren duisterzwaarden en een heleboel andere minifiguur-wapens zoals Krazi's Dubbelbladige Skulkin strijdbijl.

De set wordt geleverd met maar liefst 4 minifiguren: Ronin in speciale M.E.C. kleding, Nya in Skybound kleding, Krazi en Frakjaw. Daarnaast zijn er ook tal van accessoires aanwezig, waaronder een gouden kristal, worstje en skateboard. De set biedt een passende bouwuitdaging voor kinderen van 7-14 jaar en is perfect om je favoriete scènes na te spelen uit de tv-serie.

De Redding M.E.C. is ca. 18 cm hoog, 13 cm lang en 21 cm breed. Ronins flyer is ca. 3 cm hoog, 8 cm lang en 7 cm breed. De Skulkin-mecha is ca. 8 cm hoog, 3 cm lang en 4 cm breed. Kortom: een robuuste en imposante set die garant staat voor urenlang speelplezier!

Bestel deze geweldige set nu en beleef de spannendste avonturen uit de NINJAGO™: Masters of Spinjitzu tv-serie zelf!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:53

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 22.00 (10-08-2023) € 34.95 (25-05-2023) € 30.63

Ook aanbevolen:

foto van lego set70687

Spinjitzu Burst - Lloyd

foto van lego set70668

Jay's Storm Fighter

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.