Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO De groene NRG draak 70593

Stort je in het avontuur van de ultieme LEGO Ninjago strijd met set 70593 De groene NRG draak! Vlieg hoog boven de stad op de draak en versla de luchtpiraten.
Met minifiguren zoals Lloyd in Skybound kleding en spook-Cole in Skybound kleding.
Een perfecte bouwuitdaging voor kinderen tussen 8-14 jaar.
Bestel nu en wees de held van de dag!

Waar is LEGO De groene NRG draak 70593 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 44.9519-09-2024

Bekijk meer NINJAGO sets

aantal lego stenen icoon
567
leeftijd icoon
8-14
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2017
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
70593
lego insiders punten icoon
412
punten

Stort je in het avontuur van de ultieme LEGO Ninjago strijd met de set 70593 De groene NRG draak! Deze set bevat alles wat je nodig hebt voor een spannende strijd tussen de groene ninja Lloyd en de gevreesde luchtpiraten Bucko, Cyren en Battle Doubloon.

Neem plaats op de groene NRG draak en vlieg hoog boven de stad, terwijl je de luchtpiraten op de uitkijktoren aanvalt. De draak is voorzien van invouwbare vleugels van stof met stekel-details, zodat je door de lucht kunt manoeuvreren met alle gemak. Start de gevorkte staart met 2 noppenschieters en laat je tegenstanders schrikken wanneer ze proberen te ontsnappen. Jij bent de held van de dag in de fantastische wereld van Ninjago!

Als de strijd verhit raakt, is er één ninja die Lloyd te hulp schiet: spook-Cole! Samen met deze krachtige geest ga jij de strijd aan tegen de luchtpiraten en versla je ze één voor één. En met de wapens die beschikbaar zijn, zoals Cole's gouden zwaard en het Djinn-zwaard, kun je ervoor zorgen dat geen enkele tegenstander hinderlijk is.

De set bevat alles wat je nodig hebt voor urenlang speelplezier. Van de uitkijktoren van de piraten tot de katapult van de luchtpiraten, elke accessoire geeft je een unieke gelegenheid om je creatieve geest te laten zien en de LEGO Ninjago wereld te veroveren. En dankzij de meegeleverde minifiguren, waaronder Lloyd in Skybound kleding, spook-Cole in Skybound kleding, Bucko, Cyren en Battle Doubloon, kun je meteen beginnen aan je epische avontuur!

Het is tijd om de kracht van de groene NRG draak te voelen. Deze set biedt een perfecte bouwuitdaging voor kinderen tussen de 8-14 jaar en is gemaakt om al je avontuurlijke dromen waar te maken. Dus ga de strijd aan en ervaar de ultieme LEGO Ninjago ervaring. Bestel nu de set 70593 De groene NRG draak en wees de held van de dag!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:53

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 44.95 (25-05-2023) € 44.95 (25-05-2023) € 44.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set70722

OverBorg aanval

foto van lego set70590

Airjitzu Arena

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.