Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Belegering van de vuurtoren 70594

Lego set 70594, de perfecte bouwset voor NINJAGO®: Masters of Spinjitzu fans.
Verdedig de vuurtoren tegen de aanvallen van luchtpiraten.
Inclusief meerdere etages, valstrikken, minifiguren en een robot.
Beleef spectaculaire gevechten en speel je favoriete scènes na uit de tv-serie.
Geschikt voor kinderen van 8-14 jaar.
Bestel vandaag nog en ervaar urenlang speelplezier!

Waar is LEGO Belegering van de vuurtoren 70594 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 62.9519-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 69.9919-09-2024

Bekijk meer NINJAGO sets

aantal lego stenen icoon
767
leeftijd icoon
8-14
intro datum icoon
01-06-2016
exit datum icoon
31-12-2017
lego miniFigs icoon
8
lego set nummer icoon
70594
lego insiders punten icoon
562
punten

Lego Set 70594: Help de ninja’s de vuurtoren te verdedigen tegen de luchtpiraten!

Ben jij een fan van de NINJAGO®: Masters of Spinjitzu tv-serie en houd je van uitdagende bouwprojecten? Dan is Lego set 70594 iets voor jou! Help Nya, Jay, Echo Zane en Tai-D de vuurtoren te verdedigen tegen de aanvallen van Nadakhans luchtpiraten. Deze spannende set bevat alles wat je nodig hebt om de strijd aan te gaan en de luchtpiraten te verslaan!

De schuilplaats heeft meerdere etages, een verlichtingssteen en allerlei valstrikken, zoals een ingangstrap die openklapt zodat een minifiguur in de kelder eronder valt en een mechanische functie om dynamiet op indringers te laten vallen. De vuurtoren heeft ook een steiger inclusief lichtketting met elementen in lantaarn-stijl, en de luchtpiraten hebben een straalvliegtuig met 6-schots snelvuur-boordgeschut voor nog meer actie. Inclusief 7 minifiguren en een robot.

Maak je klaar voor een avontuurlijke bouwervaring! Met deze set beleef je de meest spectaculaire gevechten en verdedig je de vuurtoren tegen de luchtpiraten. Laat je fantasie de vrije loop en speel je favoriete scènes na uit de NINJAGO®: Masters of Spinjitzu tv-serie.

De vuurtoren (inclusief steiger) is ca. 36 cm hoog, 25 cm breed en 32 cm diep en het straalvliegtuig van de luchtpiraten is ca. 5 cm hoog, 13 cm lang en 8 cm breed. De set biedt een passende bouwuitdaging voor kinderen van 8-14 jaar en is inclusief 7 minifiguren: Nya en Jay in Skybound kleding, Echo Zane, Battle Clancee, Nadakhan, Battle Flintlocke, Sqiffy en de Tai-D robot.

Met deze set kun je uren speelplezier beleven. De vuurtoren kan worden geopend om naar binnen te kijken en heeft een trap met valstrik-functie, een verborgen kelder-laboratorium met werktafel en een gevangeniscel, een vloer met instortfunctie, een verborgen veermechanisme-schieter, 2 noppenschiet-kruisbogen, 4 gouden zwaarden, een gouden sai, ninja-muurelementen, een buis waarlangs minifiguren kunnen aanvallen of ontsnappen, een mechanische functie voor gooien met dynamiet-elementen plus een verlichtingssteen in de top van de vuurtoren.

Druk de gouden windwijzer op de top van de vuurtoren omlaag om de verlichtingssteen te activeren en activeer de valstrik in de trap naar de voordeur en laat indringers direct in de gevangenis eronder belanden. Laat de minifiguren in echte ninja-stijl omhoog en omlaag klimmen over de wand en gebruik de wapens om de luchtpiraten te verslaan. Met de theepot van Tyrahn, dynamiet, injectienaald, moersleutel, boor, vergrootglas, olieketel en kachel zijn er genoeg accessoires om een levensechte speelomgeving te creëren.

Kortom, Lego set 70594 is een absolute must-have voor de echte NINJAGO®: Masters of Spinjitzu fans. Ga de strijd aan en verdedig de vuurtoren tegen de aanvallen van Nadakhans luchtpiraten. Bestel deze set vandaag nog en beleef urenlange avonturen!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:27

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 62.95 (25-05-2023) € 62.95 (25-05-2023) € 62.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set70670

Het Spinjitzu klooster

foto van lego set70644

Gouden drakenmeester

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.