Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Samurai X grottenchaos 70596

De LEGO set 70596 Samurai X grottenchaos is een avontuurlijke set waarbij je samen met Nya, Lloyd, Jay en Meester Wu de legendarische Samurai X grot moet verdedigen tegen Generaal Kozu, Pythor, Generaal Cryptor en de Stenen Leger zwaardstrijder.
De set bevat een gedetailleerde grot met onder andere een uitvinder lanceerplatform, een werkende lift, een laser-gevangenis en verschillende voertuigen.
Daarnaast krijg je ook een Samurai X mecha en een motor.
Met deze set beleef je urenlang speelplezier en kun je je eigen avonturen bedenken en naspelen.
Bestel de set nu en ga de strijd aan met de slechteriken!

Waar is LEGO Samurai X grottenchaos 70596 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 109.9519-09-2024

Bekijk meer NINJAGO sets

aantal lego stenen icoon
1253
leeftijd icoon
9-14
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2017
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
70596
lego insiders punten icoon
975
punten

Kom mee op avontuur en verdedig de legendarische Samurai X grot tegen indringers! Met de LEGO set 70596 Samurai X grottenchaos worden jij en je vrienden meesters in het bouwen van voertuigen die je nodig hebt om de strijd aan te gaan. Ga gewapend met diverse gouden wapens samen met Nya, Lloyd, Jay en Meester Wu de uitdaging aan en bescherm de grot tegen Generaal Kozu, Pythor, Generaal Cryptor en de Stenen Leger zwaardstrijder.

Deze super gedetailleerde model is uitgerust met talloze actie-mogelijkheden om je fantasie te prikkelen. Zo heeft de Samurai X grot een schedelpoort die open kan, een via knoppen bediend uitvinder lanceerplatform om de straaljager te bouwen, echt werkende lift, laser-gevangenis, beweegbare vloeren en een parkeerplaats en uitrit voor de voertuigen. Bouw samen met je vrienden een straalvliegtuig op het uitvinder lanceerplatform door op de LEGO knoppen te drukken en de modules aan elkaar te zetten. Bovendien kun je de extra modules ook als booster voor de Samurai X mecha of het vliegtuig gebruiken.

Maar dat is nog niet alles! De set bevat ook een Samurai X mecha en een motor voor nog meer actie en avontuur. De Samurai X mecha heeft een cockpit met plaats voor een minifiguur, verstelbare gewrichten en grote gouden zwaarden. De Samurai X motor is uitgerust met een zadel voor een minifiguur, rubberen banden, 2 afneembare gouden zwaarden en gouden ninja-details.

Inclusief 8 minifiguren, waaronder de heldhaftige Nya, Lloyd, Jay en Meester Wu en de boosaardige Generaal Kozu, Pythor, Generaal Cryptor en de Stenen Leger zwaardstrijder, zodat je je eigen avonturen kunt bedenken en naspelen.

De Samurai X grot is een passende bouwuitdaging voor kinderen van 9-14 jaar en biedt de perfecte gelegenheid om de meest spectaculaire scènes uit de NINJAGO™: Masters of Spinjitzu tv-serie te beleven. Met een hoogte van ca. 19 cm, breedte van 55 cm en diepte van 37 cm, is de grot zeer gedetailleerd en biedt het vele speelmogelijkheden.

De set bevat ook vele accessoires, waaronder Nya's samurai-harnas en hoed, evenals diverse wapens, zoals Nya's zilveren katana's, Lloyd's gouden katana en zilveren sai, Jay's gouden katana's, Nya's gouden zwaarden, General Cryptor's Techno-zwaard, Pythor's Slangenstaf, General Kozu's zwaard en 2 extra Samurai X gouden katana's.

Met de Samurai X grottenchaos van LEGO creëer je je eigen avonturen en beleef je urenlang speelplezier. Bestel de set nu en ga de strijd aan met de slechteriken!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:53

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 109.95 (25-05-2023) € 109.95 (25-05-2023) € 109.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set71778

Nya’s drakenkracht Spinjitzu Drift

foto van lego set71815

Kai's brondrakenstrijd

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.