Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Ninja motorachtervolging 70600

De LEGO set 70600 bevat twee indrukwekkende motorfietsen, waarmee LEGO fans kunnen achtervolgen, inhalen en stoppen de luchtpiraat Sqiffy.
De motorfietsen hebben verschillende functies, zoals uitklapbare wapens en kanonnen/boosters.
Bij de set krijg je ook drie minifiguren: Kai, Nya en Sqiffy.
Deze set is geïnspireerd op de NINJAGO tv-serie en is een must-have voor echte Ninjago fans.
Bestel nu en ontdek hoe het voelt om een Ninja te zijn!

Waar is LEGO Ninja motorachtervolging 70600 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 17.9519-09-2024

Bekijk meer NINJAGO sets

aantal lego stenen icoon
231
leeftijd icoon
7-14
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-07-2017
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
70600
lego insiders punten icoon
150
punten

Word de held van de verdedigers van Ninjago en achtervolg de luchtpiraat Sqiffy met niemand minder dan Kai en Nya op hun geweldige motorfietsen! Zoef door de lucht en zorg dat je Sqiffy te pakken krijgt voordat hij ontsnapt!

De motorfiets van Kai is uitgerust met gouden ninjazwaarden die met een druk op de knop uitgeklapt worden en verborgen kanonnen/boosters. Hiermee kan hij Sqiffy makkelijk inhalen. Maar de motorfiets van Nya is minstens zo indrukwekkend, met een bewegend waterkanon om de flyer van Sqiffy neer te halen en hem te stoppen.

Je moet snel zijn en goed opletten, want Sqiffy gooit bommen op je af! Zet alles op alles om het ‘gevangen Cole'-element te bevrijden uit het speciale Djinn-zwaard. Alleen dan kan je deze luchtpiraat echt verslaan!

Bij de set krijg je maar liefst drie minifiguren met diverse wapens: Kai, Nya en Sqiffy. Zo kan je zelf bepalen wie er gaat winnen in dit spannende gevecht en wie er uiteindelijk aan het langste eind trekt.

Kai's motor heeft grote wielen met rubberen banden, 'scherpe' uitvouwbare gouden ninjazwaarden en 2 verborgen, uitklapbare boordkanonnen/boosters. Nya's motor heeft ook rubberen banden en goudkleurige ninjazwaarddetails, verstelbare achterroeren en een indrukwekkend waterkanon om de luchtpiraat mee te bestrijden.

De piratenflyer van Sqiffy is uitgerust met bommenwerpfunctie (2 bommen inclusief doorschijnende vlamelementen) en beweegbare vleugels. Zo kan Sqiffy zich snel uit de voeten maken als het erop lijkt dat hij gevangen gaat worden!

Met de doorschijnend, rookgrijze Djinn-zwaard met ‘gevangen Cole' element en Sqiffy's piratenzwaard kan je echt voelen hoe het is om in de huid van een Ninja te kruipen! En misschien wel het allerleukste van alles is dat Kai een speciale Airjitzu-uitrusting heeft waarmee hij nog sneller kan gaan dan hij al was!

De set is geïnspireerd op de NINJAGO™: Masters of Spinjitzu tv-serie en geeft je de kans om je lievelingsscènes na te spelen! Kai's motor is 5 cm hoog, 14 cm lang en 6 cm breed, Nya's motor is 5 cm hoog, 15 cm lang en 7 cm breed en de piratenflyer is 3 cm hoog, 8 cm lang en 13 cm breed.

Als je een echte Ninjago fan bent, mag deze set absoluut niet ontbreken in jouw collectie. Laat zien dat jij de grootste held van Ninjago bent en versla de luchtpiraat Sqiffy met Kai en Nya!

Bestel de Ninja motorachtervolging set nu en ontdek hoe het voelt om een echte Ninja te zijn!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:53

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 17.95 (25-05-2023) € 17.95 (25-05-2023) € 17.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set71739

Ultrasone aanval

foto van lego set70591

Ontsnapping uit de Kryptarium gevangenis

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.