Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Haaienvliegtuig 70601

Met LEGO set 70601 kun je Lloyd's vliegende drone/jetpack gebruiken om Flintlocke's angstaanjagende haaienvliegtuig aan te vallen.
Deze indrukwekkende set bevat dynamietwerpfunctie, uitvouwbare zwaarden en zes afkoppelbare boordwapens.
Verplaats je door de lucht en beleef avontuur met dit LEGO speelgoed uit de NINJAGO tv-serie.
Het haaienvliegtuig is 6 cm hoog, 27 cm lang en 16 cm breed, terwijl de drone/jetpack 9 cm hoog, 5 cm breed en 2 cm diep is.
Bestel nu en ervaar urenlang speelplezier en avontuur!

Waar is LEGO Haaienvliegtuig 70601 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 17.9519-09-2024

Bekijk meer NINJAGO sets

aantal lego stenen icoon
221
leeftijd icoon
7-14
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-07-2017
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
70601
lego insiders punten icoon
150
punten

Welkom aan boord van Lloyd's vliegende drone/jetpack, klaar om Flintlocke's angstaanjagende haaienvliegtuig aan te vallen! Wanneer de lucht wordt overheerst door piraten, is er maar één ninja die de klus kan klaren.

Dit indrukwekkende LEGO® speelgoed biedt alle actie en spanning die je nodig hebt om de zee veilig te houden. Met een dynamietwerpfunctie, uitvouwbare zwaarden en zes afkoppelbare boordwapens, ben je altijd klaar voor de strijd. Maar let op, Flintlocke heeft nog een geheim zwaard in petto en tal van piraatdetails om je te slim af te zijn.

Gelukkig sta je er niet alleen voor. Lloyd is altijd paraat met zijn speciale drone/jetpack, uitgerust met doorschijnende vlammen en een gouden staf. Bovendien beschikt dit reisspeelgoed over het ‘gevangen Kai’-element, dat verborgen zit in het spectaculaire Djinn-zwaard. Kun jij dit waardevolle juweel bevrijden tijdens de strijd?

Verplaats je door de lucht met dit LEGO® speelgoed, dat al je skills op de proef zal stellen en alles omvat wat je nodig hebt voor urenlang speelplezier. Dit is het ultieme speelgoed voor kinderen en volwassenen die houden van de avonturen uit de spannende NINJAGO™: Masters of Spinjitzu tv-serie.

Bestel nu het Haaienvliegtuig en maak je klaar om het avontuur van je leven te beleven. Met een hoogte van 6 cm, een lengte van 27 cm en een breedte van 16 cm is het haaienvliegtuig het perfecte formaat om mee te spelen. De drone/jetpack is 9 cm hoog, 5 cm breed en 2 cm diep en kan op zichzelf worden gebruikt als drone of worden vastgemaakt aan Lloyd als jetpack.

Zet je schrap voor de strijd en duik in Lloyd's wereld vol actie en spanning met dit legendarische LEGO® speelgoed. Of je nu zelf speelt of samen met vrienden en familie, dit indrukwekkende speelgoed garandeert urenlang speelplezier en avontuur. Bestel nu en laat de strijd beginnen!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:53

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 17.95 (25-05-2023) € 17.95 (25-05-2023) € 17.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set71767

Ninjadojo tempel

foto van lego set71745

Lloyd's Junglechopper

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.