Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Tiger Widow eiland 70604

Ga op avontuur op Tiger Widow eiland met LEGO set 70604.
Met een ninjacommandopost, een openende grot en een beweegbare spin, ben je klaar voor actie tegen de piratenflyer van Sqiffy en het grote Dogshank-figuur.
Inclusief vier minifiguren en verschillende wapens.
Beleef urenlang speelplezier met dit gedetailleerde model.
Bestel nu en ga de strijd aan!

Waar is LEGO Tiger Widow eiland 70604 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 44.9519-09-2024

Bekijk meer NINJAGO sets

aantal lego stenen icoon
450
leeftijd icoon
8-14
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-07-2017
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
70604
lego insiders punten icoon
412
punten

Beleef eindeloze avonturen op het Tiger Widow eiland! Dit gedetailleerde model is perfect voor avontuurlijke jongeren en volwassenen die op zoek zijn naar actie en spanning. Met de toren met ninjacommandopost, de grot die open kan, de vallende palmboomfunctie en de beweegbare spin ben jij altijd voorbereid op elke aanval. Verdedig het eiland tegen de piratenflyer van Sqiffy en het grote Dogshank-figuur en laat je niet zomaar veroveren.

Met de vier minifiguren Nya, Cole, Sensei Wu en Sqiffy, en het grote Dogshank figuur, heb je alles in huis om de strijd aan te gaan. Gebruik de kokosnotenwerper in de toren of de luchtballon van Sensei Wu om de aanvallers te bombarderen. Maar wees op je hoede, want de piratenflyer van Sqiffy is zeer beweeglijk en voorzien van zwaarden en een bevestigingspunt voor het Djinn-zwaard.

Het Tiger Widow eiland-model is niet alleen een verdedigingsfort, maar bevat ook vele spannende elementen zoals een ninjaslingerliaan, ninjacommandopost met lantaarn, Ninjago landkaart en instructie-elementen voor jouw missie. De grot heeft een hendelgestuurde ingang die kan openen en verborgen kristal- en goudelementen plus ninjadecoraties, palmblad en doorschijnende vuurelementen bevat. Loop over de brug, klim via de ladder en maak gebruik van het palmboomomvalmechanisme om de indringers omver te meppen.

Nya is gekleed in een speciaal waterninja kostuum, terwijl Cole een speciale spookopdruk draagt en Sensei Wu een reservevlieghelm inclusief stofbril heeft. De spin heeft schaarkaken, beweeglijke poten en een gifstekel, terwijl Dogshank beweegbare armen heeft en is voorzien van een ankerwapen met ketting en 2 verstelbare piratenvlaggen op haar rug.

Met wapens als het doorschijnend groen Djinn-zwaard met ‘gevangen Lloyd’-element, Nya's 2 gouden katana's, Cole's zilveren katana, Sensei Wu's vechtstaf en Sqiffy's 2 pistolen, heb je altijd de juiste verdediging bij de hand. Accessoires zoals Sensei Wu's kokosnoten, verrekijker, flyerhelm en Nya's ampul met spinnengif maken het speelplezier compleet.

Speel je favoriete scènes uit de NINJAGO: Masters of Spinjitzu tv-serie na met dit sensationele en gedetailleerde Tiger Widow eiland-model. Het model is 25 cm hoog, 33 cm breed en 17 cm diep, terwijl de luchtballon van Sensei Wu 8 cm hoog, 5 cm lang en 3 cm breed is. De spin is 3 cm hoog, 6 cm lang en 7 cm breed, de piratenflyer is 3 cm hoog, 5 cm lang en 9 cm breed, en het grote Dogshank-figuur is 7 cm hoog.

Beleef jouw eigen avonturen op het Tiger Widow eiland en verdedig het tegen de indringers. Met dit gedetailleerde model beleef je gegarandeerd urenlang speelplezier! Bestel nu en maak je klaar voor actie en avontuur.

Laatste update: 2023-12-29 09:42:53

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 44.95 (25-05-2023) € 44.95 (25-05-2023) € 44.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set71711

Jay's cyberdraak

foto van lego set70601

Haaienvliegtuig

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.