Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Misfortune’s Keep 70605

De LEGO set 70605 is een geweldig speelgoed voor avontuurlijke kinderen en volwassenen.
Met het luchtschip van de luchtpiraten, de Misfortune's Keep, en de lanceerplatform met de piratenstraaljager en Ninja Lloyd's booster-jet kun je spannende avonturen beleven.
De set bevat zes minifiguren en veel wapens.
Dit cadeau is perfect voor LEGO Ninjago fans en avontuurlijke liefhebbers.
Bestel nu en ga de strijd aan met de luchtpiraten!

Waar is LEGO Misfortune’s Keep 70605 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 69.9519-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 89.9919-09-2024

Bekijk meer NINJAGO sets

aantal lego stenen icoon
754
leeftijd icoon
9-14
intro datum icoon
01-01-2016
exit datum icoon
31-07-2017
lego miniFigs icoon
6
lego set nummer icoon
70605
lego insiders punten icoon
675
punten

Beleef spannende avonturen en ga de strijd aan met de luchtpiraten en hun gevreesde hoofdkwartier, de Misfortune's Keep! Dit geweldige LEGO Ninjago speelgoed is perfect voor jongeren en volwassenen die houden van actie en avontuur. Met kantelmotoren, naar buiten vouwende boordkanonnen en schijvenschieters ben jij helemaal klaar voor het gevecht. Maar dat is nog niet alles! Het lanceerplatform met piratenstraaljager en Ninja Lloyd's booster-jet maken deze set compleet.

Met de booster-jet van Ninja Lloyd kan hij Jay naar het piratenhoofdkwartier laten zakken. Hier kan hij strijden om het gouden Djinn-zwaard met 'gevangen Wu'-element. Maar pas op voor de luchtpiraten! Ze worden geleid door de beruchte Nadakhan en Flintlocke. Hoewel Jay, Lloyd en Kai echte ninjahelden zijn, hebben ze jouw hulp nodig om de luchtpiraten te verslaan!

Deze set bevat zes minifiguren: Jay, Lloyd, Kai, Bucko, Nadakhan en Flintlocke, plus Monkey Wretch. Er zijn veel wapens bijgeleverd, van gouden katana's tot piratenzwaarden en pistolen. Met dit LEGO Ninjago speelgoed kunnen kinderen hun favoriete scènes uit de tv-serie 'Masters of Spinjitzu' nabootsen en zelf hun eigen verhalen bedenken.

De Misfortune's Keep, het luchtschip/hoofdkwartier van de luchtpiraten is indrukwekkend en gedetailleerd. Met een cockpit die plaats biedt aan een minifiguur, hendels voor het in verschillende standen draaien van de motorgondels met draaibare ninjazwaardpropellers, verborgen, naar buiten vouwbare boordkanonnen, schijvenschieters, draaibaar luchtafweergeschut, afkoppelbare ontsnappingssloep, gepantserde kist en een luchtpiratenvlag is dit de ideale uitvalsbasis voor de luchtpiraten.

Maar er is meer! De lanceerplatform voor de piratenstraaljager heeft een open cockpit waar een minifiguur in past, twee noppenschieters, vouwvleugels en een propeller. En dan hebben we nog Lloyd's booster-jet inclusief bevestigingspunt voor Lloyd, draaibare Ninjago rotor voor het op en neer draaien van de takel, en goudkleurige ninjazwaarden.

Deze set is een geweldig cadeau voor geïnteresseerden in LEGO Ninjago en voor alle liefhebbers van avontuur en actie! De Misfortune's Keep is 23cm hoog, 44cm lang en 45cm breed. De piratenflyer is 4 cm hoog, 11cm lang en 9cm breed. De afkoppelbare ontsnappingssloep is 11cm lang, 4cm breed en 2cm hoog en Lloyd's booster-jet is 7cm hoog, 12cm lang en 19cm breed.

Kortom, de LEGO set 70605 is een geweldige aanvulling op jouw LEGO-collectie! Met deze set heb jij alles in handen om jouw eigen avonturen te beleven in de wereld van NINJAGO™. Bestel nu en ga de strijd aan met de luchtpiraten!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:27

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 69.95 (25-05-2023) € 69.95 (25-05-2023) € 69.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set71737

X-1 Ninja Charger

foto van lego set71808

Kai's elementaire vuurmecha

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.