Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Spinjitzu training 70606

De LEGO set 70606 is een Spinjitzu trainingsset uit The LEGO NINJAGO FILM.
Train als een ninjaheld in de dojo met Kai en Zane.
De set bevat een dojomuur, wapenrek, trainingsstation, Garmadon trainingspop en 2 minifiguren.
Verbeter je vaardigheden en creëer spannende situaties tussen de minifiguren.
Bestel nu en ontvang een GRATIS schatkist!

Waar is LEGO Spinjitzu training 70606 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 8.9519-09-2024

Bekijk meer NINJAGO sets

aantal lego stenen icoon
109
leeftijd icoon
6-14
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2018
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
70606
lego insiders punten icoon
75
punten

Word een meesterlijke ninjaheld met de LEGO® NINJAGO® FILM™ Spinjitzu trainingsset! Deze set is speciaal ontworpen voor ninjalovers die willen trainen als hun favoriete personages uit The LEGO® NINJAGO® FILM™. Laat je fantasie de vrije loop en speel de spannende scenes na met Kai en Zane in de dojo.

De Spinjitzu trainingsset zit boordevol actie met een dojomuur met perkament en 2 afneembare staven, een wapenrek met 2 afneembare katana's, een gevechtstrainingsstation, een Garmadon trainingspop en 2 minifiguren. Laat je ninja-vaardigheden zien en train zoals een echte ninjaheld!

Met deze set kun je de ninjahelden Kai en Zane helpen om hun vaardigheden te verbeteren. Fan van kaatsen? Kai is jouw man met zijn 2 katana's en hij is altijd klaar om de vijand te verslaan. Zane is de pijl-en-boog expert, hij is stil als de wind en schiet zonder fouten! Laat je fantasie de vrije loop en creëer spannende situaties tussen de minifiguren.

Gaan jullie liever samen trainen? De spinjitzu trainingsset heeft daar de perfecte oplossing op gevonden met een gevechtstrainingsstation en een Garmadon trainingspop. Oefen jullie technieken en wapens op deze dummies en bereid jezelf voor op ieder gevecht.

De dojomuur zorgt ervoor dat je jezelf altijd verbetert, want op het perkament staan alle geheime ninjatrucs. Hiermee kun je jezelf altijd uitdagen en nieuwe vaardigheden ontwikkelen. De minifiguurtjes en accessoires zijn geheel in lijn met het thema van The LEGO® NINJAGO® FILM™ en creëren een meeslepende en unieke speelervaring voor jong en oud.

De set omvat een dojomuur met perkament en 2 afneembare staven, een wapenrek met 2 katana's, een Garmadon trainingspop en een gevechtstrainingsstation. De dojomuur is ca. 8 cm hoog, 4 cm breed en 4 cm diep. Het wapenrek is ca. 3 cm hoog, 3 cm breed en 1,5 cm diep. De Garmadon trainingspop is ca. 5 cm hoog, 2 cm breed en 2 cm diep. Het gevechtstrainingsstation is ca. 4 cm hoog, 3 cm breed en 3 cm diep.

Wil jij leren trainen als een echte ninjaheld en jezelf verbeteren in de dojo? Bestel dan nu de LEGO® NINJAGO® FILM™ Spinjitzu trainingsset voor gegarandeerd veel uren speelplezier! Bestel de set nu en ontvang een GRATIS schatkist om jouw avonturen in te bewaren!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:18

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 8.95 (25-05-2023) € 8.95 (25-05-2023) € 8.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set70685

Spinjitzu Burst - Cole

foto van lego set5007556

Lloyd

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.