Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO NINJAGO® achtervolging door de stad 70607

Ga op avontuur in de bruisende NINJAGO® stad en voorkom dat een schurk de verkoper bij de eetkraam overvalt! Met de NINJAGO® achtervolging door de stad set heb je alles wat je nodig hebt voor de ultieme achtervolgingsscène.
Met 5 minifiguren en coole accessoires ben je klaar voor elk gevecht.
Bestel nu en beleef het plezier met LEGO®!

Waar is LEGO NINJAGO® achtervolging door de stad 70607 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 15.9519-09-2024

Bekijk meer NINJAGO sets

aantal lego stenen icoon
233
leeftijd icoon
7-14
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-07-2018
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
70607
lego insiders punten icoon
150
punten

Kom in actie met Lloyd Garmadon, Nya en agent Toque in de bruisende NINJAGO® stad en verhinder dat de schurk uit het haaienleger de verkoper bij de eetkraam overvalt! Herbeleef de spanning van DE LEGO® NINJAGO® FILM™ met de geweldige NINJAGO® achtervolging door de stad set.

Met deze set heb je alles wat je nodig hebt voor de ultieme achtervolgingsscène. Kruip achter het stuur van de politietuktuk met 3 wielen, uitgerust met doorzichtige-blauwe en rode elementen die op zwaailichten lijken, en werk samen met Lloyd en Nya om de schurk te stoppen. De achterbank biedt plaats aan minifiguren en met de coole accessoires bij de hand, ben je klaar voor elk gevecht!

Maar dat is niet alles! Er is ook een eetkraam waar je een welverdiende pauze kunt nemen en jezelf kunt trakteren op heerlijke gerechten. Aan de kraam hangt een feestelijke slinger van NINJAGO® lantaarns met doorzichtige-rode lamp-elementen, en er zijn twee lantaarnpalen met doorzichtige decoraties en doorzichtige-rode elementen die op lampen lijken. Geniet van de lekkernijen onder de rode luifel en het uithangbord terwijl je de straten van NINJAGO® verkent.

In de NINJAGO® achtervolging door de stad set zitten vijf geweldige minifiguren om ongelooflijke verhalen te scheppen en je fantasie de vrije loop te laten. Je krijgt Lloyd Garmadon en Nya in hun schooluniform, agent Toque, een schurk uit het haaienleger en Ham. De schurk heeft een krachtige vishamer met een vis-handvat en het geld van Ham, Lloyd's frisdrank, Nya's mobiele telefoon en de handboeien van agent Toque zorgen voor extra speelmogelijkheden.

De politietuktuk is ongeveer 7 cm hoog, 7 cm lang en 3 cm breed, terwijl de eetkraam 11 cm hoog, 9 cm breed en 3 cm diep is. De lantaarnpalen inclusief lampjesslinger zijn ongeveer 14 cm hoog, 19 cm breed en 3 cm diep.

Met de NINJAGO® achtervolging door de stad set zul je je nooit vervelen! Herbeleef de spanning van één van de meest populaire animatiefilms van het jaar en creëer je eigen avonturen met deze geweldige set! Bestel nu en beleef het plezier met LEGO®!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:18

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 15.95 (25-05-2023) € 15.95 (25-05-2023) € 15.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set71710

Ninja tuning auto

foto van lego set71783

Kai’s Mech Rider EVO

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.