Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Meester watervallen 70608

De LEGO set 70608, Meester watervallen, is een spannende speelgoedset uit de LEGO Ninjago film.
Met minifiguren van Wu, Kai en Jungle Garmadon met vier armen kunnen kinderen allerlei avonturen beleven.
De set bevat een junglebrug met een mysterieuze kooi, een geheime grot met een skelet en een kaart om missies te vervolgen.
Met verschillende wapens kunnen kinderen zich voorbereiden op de strijd tegen Jungle Garmadon.
Deze set biedt plezier voor alle leeftijden en is perfect om te spelen en tentoon te stellen.
Bestel deze speelgoedset vandaag nog en voeg hem toe aan je LEGO Ninjago verzameling!

Waar is LEGO Meester watervallen 70608 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 28.9519-09-2024

Bekijk meer NINJAGO sets

aantal lego stenen icoon
312
leeftijd icoon
7-14
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2018
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
70608
lego insiders punten icoon
262
punten

Doe mee aan de avonturen van Wu en Kai en versla Jungle Garmadon met deze fantastische LEGO® NINJAGO® FILM™ set - Meester watervallen! Stel je voor dat je in de jungle bent en je moet je een weg banen door een mysterieuze brug met een kooi die open kan en een geheime grot met een skelet erin, waar je een kaart kunt vinden om je missie te vervolgen. Met deze set krijg je de kans om Jungle Garmadon te verslaan en de meester van de watervallen te worden!

De set wordt geleverd met drie minifiguren - Wu, Kai en Jungle Garmadon met vier armen, allemaal gekleed in speciale jungle-outfits. Elk personage heeft zijn eigen unieke wapens, waardoor de set nog spannender wordt. Pak de katana's van Kai, de staf van Wu en de vier zwaarden van Garmadon om jezelf te wapenen voor de strijd.

De junglebrug is ontworpen met een toegangsboog, tropische bladeren en doorzichtige vlam-elementen om het nog realistischer te maken. Of je nu een fan bent van de LEGO® Ninjago® film of gewoon van spannende avonturen houdt, deze set biedt plezier voor alle leeftijden.

Stap in de wereld van Ninjago en speel allerlei spannende scenes na, of creëer je eigen avonturen met deze set. De junglebrug is ongeveer 16 cm hoog, 22 cm breed en 14 cm diep, waardoor het de perfecte grootte is om te spelen en tentoon te stellen.

De Meester watervallen set is de ideale manier om kinderen creatief en fantasierijk te laten spelen. Het is ook perfect voor oudere fans van LEGO® Ninjago® die hun verzameling willen uitbreiden. Bestel deze set vandaag nog en voeg een spannende speelgoedset toe aan je collectie!

SEO-trefwoorden: LEGO® Ninjago® film, Meester watervallen, Jungle Garmadon, Wu, Kai, speelgoedset, avonturen, junglebrug, skelet, geheime kaart, minifiguren, wapens, fantasierijk spelen, verzameling, speelgoed.

Laatste update: 2023-12-29 09:43:18

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 28.95 (25-05-2023) € 28.95 (25-05-2023) € 28.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set71753

Vuurdraak aanval

foto van lego set70657

NINJAGO® City haven

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.