Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Mantarog bommenwerper 70609

Help Cole de held te zijn en Shen-Li te redden met de LEGO NINJAGO FILM Mantarog Bommenwerper-set.
Deze set bevat een bommenwerper en een los te koppelen boot, samen met vier minifiguren en diverse wapens.
Met deze set kunnen fans van de NINJAGO FILM zich onderdompelen in het avontuur en eindeloos speelplezier ervaren.
Koop vandaag nog en beleef het spannende avontuur van de NINJAGO FILM!

Waar is LEGO Mantarog bommenwerper 70609 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 28.9519-09-2024

Bekijk meer NINJAGO sets

aantal lego stenen icoon
341
leeftijd icoon
7-14
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-07-2018
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
70609
lego insiders punten icoon
262
punten

Maak je klaar om Shen-Li te redden met deze epische LEGO® NINJAGO® FILM™-set! De Mantarog bommenwerper is het ultieme wapen om het haaienleger te verslaan en Cole kan jouw hulp goed gebruiken om de missie te voltooien.

Deze geweldige set bevat niet alleen de Mantarog bommenwerper, maar ook een boot die kan worden losgekoppeld. Met 2 wapens met veermechanisme en 2 bomelementen, zul je zeker klaar zijn voor actie! En als dat nog niet genoeg is, krijg je ook nog 4 minifiguren met verschillende wapens en accessoires om uit te kiezen.

Jij kunt de held worden en Cole helpen om Shen-Li te bevrijden uit de klauwen van het haaienleger. Ga de uitdaging aan en beleef eindeloos speelplezier terwijl je allerlei spannende scènes uit de NINJAGO® FILM™ naspelt.

Met zijn hoogte van ca. 12 cm, lengte van 25 cm en breedte van 31 cm is de Mantarog bommenwerper groot genoeg om indruk te maken. En de afneembare boot is ca. 5 cm hoog, 10 cm lang en 9 cm breed. Dit alles komt samen om een speelset te creëren die elke jongere of volwassene zal willen bezitten.

Inclusief 4 minifiguren: Cole, Shen-Li, Grote Witte en een schutter uit het haaienleger. Met Cole's hamer, de draagstok met 2 emmers van Shen-Li, de vissenboor van Grote Witte en de vissensai van de schutter uit het haaienleger ben je klaar voor elke uitdaging!

Deze LEGO® NINJAGO® FILM™ set is perfect voor jonge en volwassen fans van de film die op zoek zijn naar een geweldige speelervaring. Het is een geweldige manier om jezelf onder te dompelen in de wereld van NINJAGO® en urenlang speelplezier te beleven.

Dus waar wacht je nog op? Koop vandaag nog de LEGO® NINJAGO® FILM™ Mantarog Bommenwerper en begeef je in het spannende avontuur van de NINJAGO® FILM™!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:18

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 28.95 (25-05-2023) € 28.95 (25-05-2023) € 28.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set71706

Cole's Speederwagen

foto van lego set71792

Sora’s transformerende mecharacemotor

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.