Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Vliegende kwal duikboot 70610

Beleef samen met ninja Jay de spannendste avonturen in de LEGO® NINJAGO® FILM™ met de Vliegende Kwal Duikboot set.
De duikboot in de vorm van een vliegende kwal heeft een gedetailleerde cockpit, draaiende poten, 2 knipraketten en bewegende tentakels.
De set wordt geleverd met een boot en 4 minifiguren.
Een geweldige aanvulling op je LEGO Ninjago collectie.
Bestel vandaag nog! De duikboot is 21 cm hoog, 14 cm lang en 14 cm breed.

Waar is LEGO Vliegende kwal duikboot 70610 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer NINJAGO sets

aantal lego stenen icoon
341
leeftijd icoon
8-14
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2018
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
70610
lego insiders punten icoon
262
punten

Beleef samen met ninja Jay de spannendste avonturen in de LEGO® NINJAGO® FILM™ met de stoere Vliegende Kwal Duikboot set! Bescherm de boot van Takuma en strijd tegen het haaienleger met deze leuke en interactieve set.

De duikboot in de vorm van een vliegende kwal zal je versteld doen staan. Met zijn gedetailleerde cockpit die open kan en plaats biedt aan een minifiguur, draaiende poten, 2 knipraketten en bewegende 'giftige' tentakels is deze duikboot een vijand waarvoor je op moet passen. Maar geen zorgen! Met de hulp van Jay en zijn strijdvlegel is geen enkele vijand onverslaanbaar.

De set wordt geleverd met een boot en maar liefst 4 minifiguren, waaronder Jay, Takuma, Jelly en Hamerhoofd, zodat je kunt genieten van nog meer mogelijkheden tijdens gespeelde gevechten. De boot is voorzien van een vlag, peddel en 3 emmers zodat je op alles bent voorbereid.

De Vliegende Kwal Duikboot is de perfecte set voor kinderen en volwassenen die fan zijn van de LEGO® NINJAGO® FILM™. Met zijn bewegende en draaiende onderdelen en giftige tentakels is deze set een uitdaging voor elk gevecht. Bovendien is deze set een geweldige aanvulling op je LEGO® Ninjago®-collectie.

Speel allerlei spannende scènes na uit de LEGO® NINJAGO® FILM™ en beleef samen met Jay en zijn vrienden de beste avonturen. De duikboot in de vorm van een vliegende kwal is ca. 21 cm hoog, 14 cm lang en 14 cm breed en de boot is ca. 8 cm hoog, 16 cm lang en 4 cm breed.

Bestel vandaag nog de Vliegende Kwal Duikboot en beleef samen met ninja Jay de spannendste avonturen in de LEGO® NINJAGO® FILM™!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:18

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set71731

Epische Strijd set - Zane tegen Nindroid

foto van lego set5007648

NINJAGO® Printed Basic Backpack

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.