Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Garma mecha man 70613

Bescherm Lloyd en burger Pat tegen de gevaarlijke Garma mecha man met LEGO set 70613! Deze NINJAGO FILM set bevat een verstelbare mecha met haaienblaster, munitieriem en een openende cockpit.
Met vier minifiguren en verschillende wapens kun je spannende scènes naspelen.
Bestel nu met de beste prijzen en snelle levering!

Waar is LEGO Garma mecha man 70613 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 54.9519-09-2024

Bekijk meer NINJAGO sets

aantal lego stenen icoon
747
leeftijd icoon
8-14
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2018
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
70613
lego insiders punten icoon
525
punten

Wil jij meehelpen om Lloyd en burger Pat te beschermen tegen de gevaarlijke Garma mecha man? Dan is de LEGO set 70613 perfect voor jou! Deze coole NINJAGO FILM set bevat een enorme mecha van Garmadon die je in allerlei standen kunt zetten. De cockpit van de mecha kan open en biedt plaats aan Garmadon. Daarnaast beschikt de mecha over een haaienblaster met veermechanisme, een munitieriem en zelfs een aquarium! Hiermee kun je urenlang speelplezier beleven.

In de set zijn vier verschillende minifiguren inbegrepen, waaronder Garmadon, Grote Witte, Lloyd en Pat. Elke minifiguur beschikt over zijn eigen speciale wapen, zoals de laserpointer van Garmadon of het zwaard met kwastjes van Lloyd. Ook de visspeer van Grote Witte en de camera van Pat zijn hierin opgenomen. Hierdoor kun je verschillende wapens combineren en zo nog meer speelmogelijkheden creëren.

Met de LEGO set 70613 Garma mecha man kun je allerlei spannende scènes naspelen uit DE LEGO NINJAGO FILM. Dé film waarin de avonturen uit de wereld van LEGO en ninjas gecombineerd worden. Ga de strijd aan met Garma mecha man en red burger Pat. De mecha is ongeveer 30 cm hoog, 14 cm lang en 24 cm breed en alle onderdelen zijn zo ontworpen dat je de mecha gemakkelijk kunt verstellen.

Bouw dit stoere voertuig zelf met de stap-voor-stap bouwinstructies of geef het cadeau aan iemand die helemaal weg is van actievolle scènes en avontuur. Laat je fantasie de vrije loop met deze verbluffende LEGO set. Kortom, dit speelgoed is geschikt voor jong en oud.

Wil jij deze LEGO set 70613 Garma mecha man in huis halen? Bestel hem dan nu in onze webshop en geniet van de beste prijzen en de snelste levering! Of kom langs in een van onze winkels en laat je verrassen door ons uitgebreide assortiment aan LEGO producten. Met LEGO kies je voor kwaliteit en jarenlang speelplezier. Bestel snel en beleef de spannendste avonturen uit DE LEGO NINJAGO FILM!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:19

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 54.95 (24-05-2023) € 54.95 (24-05-2023) € 54.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set70605

Misfortune’s Keep

foto van lego set71779

Lloyd’s drakenkracht Spinjitzu Spin

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.