Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO IJstank 70616

De LEGO NINJAGO FILM IJstank-set is een coole set vol actie en avontuur.
Red Patty Keys en Torben van de kwaadaardige haaiensoldaten met deze stoere tank.
De set bevat vijf minifiguren met wapens en accessoires.
Met de draaiende ijscontainer en het snelvuurgeschut ben je klaar voor de strijd.
Met een lengte van 31 cm is dit de perfecte set voor jong en oud.
Bestel vandaag nog en word een echte ninja-held! Gratis verzending bij bestellingen van meer dan €55,00.

Waar is LEGO IJstank 70616 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 79.9919-09-2024

Bekijk meer NINJAGO sets

aantal lego stenen icoon
914
leeftijd icoon
9-14
intro datum icoon
01-08-2017
exit datum icoon
31-12-2018
lego miniFigs icoon
5
lego set nummer icoon
70616
lego insiders punten icoon
675
punten

Wil jij de held zijn en Zane helpen om Patty Keys en Torben te redden van de kwaadaardige haaiensoldaten? Dan heb je de DE LEGO® NINJAGO® FILM™ IJstank-set nodig, vol met actie en avontuur. Dit coole voertuig heeft alles wat je nodig hebt om de missie te volbrengen. De cockpit kan open en biedt ruimte voor één minifiguur. De grote rupsbanden zorgen voor stabiliteit en snelheid over elk terrein, terwijl het ijskanon met 6-schots snelvuurgeschut voor de nodige vuurkracht zorgt. Ook is er een draaiende ijscontainer aanwezig die je snel kan draaien om extra ijsmunitie in het snelvuurgeschut te laden.

De IJstank-set bevat vijf minifiguren, elk met hun eigen wapens en accessoires, waaronder Zane's pijl en boog en de vissendolk van de slechterik uit het haaienleger. Speel de spannendste scènes na uit DE LEGO® NINJAGO® FILM™ en beleef jouw eigen avonturen op het ijs.

Word de held waarvan je altijd al gedroomd hebt en red Patty Keys en Torben van een vreselijk lot. Rijd met de tank om de ijscontainer te laten draaien en schiet met het snelvuurgeschut om de slechteriken uit te schakelen. Met een lengte van 31 cm, een breedte van 23 cm en een hoogte van 21 cm is dit coole voertuig de perfecte set voor jongeren en volwassenen.

Bestel vandaag nog de DE LEGO® NINJAGO® FILM™ IJstank-set en ontdek een wereld vol actie en avontuur. Of je nu alleen speelt of met vrienden, deze set zal zeker indruk maken. Gebruik je fantasie en creativiteit om nieuwe verhalen te bedenken en de held te zijn die de dag redt.

Krijg GRATIS verzending bij bestellingen van meer dan € 55,00. Bestel nu de DE LEGO® NINJAGO® FILM™ IJstank-set en word een echte ninja-held!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:28

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set71798

Nya en Arins babydrakenduel

foto van lego set71804

Arins strijdmecha

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.