Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO NINJAGO® City 70620

Beleef een avontuur in de LEGO NINJAGO City set, met 3 verdiepingen, attracties zoals een vismarkt en stripboekenwinkel, en een gevecht met het haaienleger. Met een hoogte van 63 cm, is deze set een aanvulling op je LEGO verzameling. Inclusief 16 minifiguren en unieke trainingskaarten. Bestel nu en ontvang ook de trainingskaarten!

Waar is LEGO NINJAGO® City 70620 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 449.9519-09-2024

Bekijk meer NINJAGO sets

aantal lego stenen icoon
4867
leeftijd icoon
16+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2019
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
70620
lego insiders punten icoon
2475
punten

Beleef een Lego avontuur als nooit tevoren met de sensationele DE LEGO® NINJAGO® FILM™ set 70620 NINJAGO® City. Dit enorme gedetailleerde model van maar liefst 3 verdiepingen, verbonden door een verschuifbare lift, biedt eindeloos veel speelplezier. Tijdens het avontuur zul je veel verschillende attracties ontdekken, zoals een traditionele vismarkt, visserboten, moderne kledingwinkels, stripboekenwinkels, een krabrestaurant en zelfs een pinautomaat. Je zal ook deelnemen aan een super spannend gevecht tussen de Ninjago en haaienleger.

Met een enorme afmeting van ca. 63 cm hoog, 31 cm breed en 42 cm diep, is deze set een ware aanvulling op jouw Lego verzameling. Het meest bijzondere kenmerk van de set is de verticale stad bovenaan de gebouwen. Hier vind je het appartement van Lloyd Garmadon en Misako, evenals een sushirestaurant met lopende band en een radiotoren.

In deze supercoole set vind je ook maar liefst 16 minifiguren, waaronder Jay, Kai en Lloyd Garmadon met hun schooluniformen (nieuw vanaf augustus 2017). Andere minifiguren zijn Groene Ninja uniform, Misako, Jamanakai dorpsbewoner, Sally, Ivy Walker, Konrad, Severin Black, Tommy, Guy, Juno, Moeder Doomsday, schutter uit het haaienleger en agent Noonan. Bovendien heb je Sweep, de onderhoudsrobot in huis.

Deze set heeft allerlei nieuwe en spannende edities, zoals de traditionele vissersboot, een brug over een beek en een huis met een eetkamer en slaapkamer met verschuifbare deuren en uitvouwbare 'zonnepanelen'. Je zult ook genieten van het onderhoudsstation van Sweep de onderhoudsrobot met verschillende gereedschapselementen en een taxistandplaats met telefoonelement.

Niveau 2 biedt een modern kledingwinkel met 2 etalagepoppen en verschillende NINJAGO® producten en een stripboekenwinkel met van stenen gebouwd bord. Er is ook een kraam met stripboeken met verschillende elementen, waaronder verzamelbare NINJAGO trainingskaarten. Hier vindt je ook een krabrestaurant met van stenen gebouwd ingangsbord met krab en een oven met 'krabgrilfunctie', en natuurlijk een pinautomaat waar echt geld uitkomt. Bovendien bevat het niveau 3 een radiotoren, standbeelden van vissen gemaakt van stenen en een sushibar op het dak met lopende band voor sushi en eten gemaakt van stenen, evenals het appartement van Lloyd Garmadon en Misako met een raam dat open kan.

Met DE LEGO® NINJAGO® FILM™ set 70620 NINJAGO® City, beleef je spannende scènes na uit de legendarische NINJAGO.-film. Speel met Jay's stekelige ketting of met de visvlam van de schutter uit het haaienleger. Beleef jouw eigen actieavontuur en ontdek wat de Ninjago en haaienleger voor jou in petto hebben.

Bestel nu DE LEGO® NINJAGO® FILM™ set 70620 NINJAGO® City en krijg er unieke verzamelbare NINJAGO trainingskaarten bij. Ontdek nieuwe edities van jouw favoriete Lego minifiguren en plaats ze in deze fantastische LEGO set. Dit avontuur zal je nooit meer vergeten!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:19

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 449.95 (24-05-2023) € 449.95 (24-05-2023) € 449.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set71753

Vuurdraak aanval

foto van lego set70756

Dojo duel

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.