Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Vermillion aanval 70621

Stap in de wereld van NINJAGO en vecht tegen de Vermillion strijders in een episch duel om het Forward Tijdzwaard in LEGO set 70621.
Beleef je eigen avontuur met Kai en de Vermillion ei-valstrik.
Inclusief minifiguren en accessoire-elementen.
Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.
Bestel vandaag nog en bouw je eigen ninja-avontuur.

Waar is LEGO Vermillion aanval 70621 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 8.9519-09-2024

Bekijk meer NINJAGO sets

aantal lego stenen icoon
83
leeftijd icoon
6-14
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2017
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
70621
lego insiders punten icoon
75
punten

Stap in de wereld van NINJAGO® en vecht met Kai tegen de Vermillion strijders Rivett en Slackjaw in een episch duel om het Forward Tijdzwaard te veroveren! Met deze legendarische LEGO® set 70621 Vermillion aanval ben jij de held van je eigen avontuur en kun je je eigen verhaal creëren terwijl je speelt.

De set bevat alles wat je nodig hebt voor een geweldige speelervaring, inclusief een spannende Vermillion ei-valstrik met een explodeer-functie die wordt geactiveerd door het doorschijnend rode slangenslijm-element. En als dat nog niet genoeg is, komen er ook nog drie rode slang-elementen tevoorschijn! Maar wees niet bang, want Kai is gewapend met zijn katana en Rivett en Slackjaw hebben hun eigen Vermillion bijl en zwaard om hun conflicten uit te vechten.

Inclusief drie minifiguren - Kai, Rivett en Slackjaw - en accessoire-elementen zoals Rivett en Slackjaws Vermillion helmen plus twee extra rode slang-elementen. Bouw het Vermillion ei en beleef je favoriete scènes uit de NINJAGO® Masters of Spinjitzu tv-serie na, terwijl je je eigen avonturen beleeft en je voorstelt dat je een van de ninja's bent.

De Vermillion ei-valstrik is ongeveer 10 cm hoog, 7 cm breed en 7 cm diep en biedt een passende bouw- en speelervaring voor kinderen vanaf 6 jaar. Maar ook volwassen fans van NINJAGO® zullen genieten van deze set en de mogelijkheid hebben om te verzamelen en te bouwen.

Dus waar wacht je nog op? Ga de strijd aan en word de ultieme ninja van NINJAGO® met LEGO® set 70621 Vermillion aanval. Bestel vandaag nog en ervaar de opwinding van het bouwen en spelen met LEGO®!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:54

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 8.95 (25-05-2023) € 8.95 (25-05-2023) € 8.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set70676

Titanium mecha van Lloyd

foto van lego set70739

Airjitzu Kai Flyer

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.