Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Woestijnstrijders 70622

Ga de strijd aan tegen Commandant Blunck en zijn Vermillion racer met Lego set 70622.
Met de Desert Lightning motor en de hulp van Jay kan jij het Slow-Mo Tijdzwaard bemachtigen.
Deze set biedt urenlang speelplezier en is perfect voor jonge ninjafans en volwassenen.
Klaar voor avontuur?

Waar is LEGO Woestijnstrijders 70622 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 16.9519-09-2024

Bekijk meer NINJAGO sets

aantal lego stenen icoon
201
leeftijd icoon
7-14
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2017
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
70622
lego insiders punten icoon
150
punten

Ga de strijd aan tegen Commandant Blunck en zijn Vermillion racer met de Woestijnstrijders lego set! Met de machtige Jay en zijn Desert Lightning motor heb jij alles in huis om de wedstrijd te winnen en het Slow-Mo Tijdzwaard te bemachtigen. Deze set barst van de actie en is perfect voor jonge ninjafans en volwassenen die van uitdagende bouwprojecten houden.

De Desert Lightning motor is uitgerust met koplampen met noppenschieters en uitvouwbare bliksemschicht-boosterelementen. Dankzij de grote wielen scheur je met gemak door het gevaarlijke terrein van het woestijnlandschap. De bijgeleverde minifiguren Jay, Commandant Blunck en Tannin zorgen ervoor dat je meteen aan de slag kunt met het naspelen van scènes uit de NINJAGO® Masters of Spinjitzu tv-serie.

Commandant Blunck zal niet zomaar opgeven en zal er alles aan doen om het Slow-Mo Tijdzwaard te verdedigen. Zijn Vermillion racer met rupsband is dan ook geen gemakkelijke tegenstander. De set bevat ook het doorschijnend blauwe Slow-Mo Tijdzwaard en de Commandant Bluncks Vermillion bijl. Accessoire-elementen zoals de Verillian helmen van Commandant Blunck en Tannin en twee rode slang-elementen zorgen voor een extra dimensie aan het spel.

Deze set biedt niet alleen urenlang speelplezier, maar ook een passende bouw- en speelervaring voor kinderen vanaf 7 jaar. Na het bouwen van de Desert Lightning motor en de Vermillion racer met rupsband ben je klaar voor avontuur! De Desert Lightning is ongeveer 6 cm hoog, 15 cm lang en 5 cm breed. De Vermillion racer is ongeveer 6 cm hoog, 18 cm lang en 8 cm breed.

Kortom, met de Woestijnstrijders lego set ben je klaar voor een epic battle! Als fan van de NINJAGO® Masters of Spinjitzu tv-serie is dit een absolute must-have voor jouw collectie. Koop hem vandaag nog en ga de uitdaging aan!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:54

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 16.95 (25-05-2023) € 16.95 (25-05-2023) € 16.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set70590

Airjitzu Arena

foto van lego set70650

Destiny's Wing

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.