Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Vermillion invasievoertuig 70624

Omschrijving LEGO set 70624: Zane moet ontsnappen aan het gevaarlijke Vermillion invasievoertuig.
Het voertuig heeft minifiguur-cockpits, een eierkatapult en een griezelige slangenopdruk.
Zane heeft zijn katana en het groene Forward Tijdzwaard om zich te verdedigen.
De set is perfect voor kinderen vanaf 8 jaar en biedt een bouw- en speelervaring die je niet snel zult vergeten.
Help Zane ontsnappen en beleef spannende NINJAGO-avonturen!

Waar is LEGO Vermillion invasievoertuig 70624 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 28.9519-09-2024

Bekijk meer NINJAGO sets

aantal lego stenen icoon
313
leeftijd icoon
8-14
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2017
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
70624
lego insiders punten icoon
262
punten

Stap in de wereld van NINJAGO en help onze held Zane ontsnappen aan de gemene Commandant Raggmunk en Slackjaw in hun gevreesde Vermillion invasievoertuig. Deze set is perfect voor kinderen vanaf 8 jaar en biedt een bouw- en speelervaring die je niet snel zult vergeten.

Het Vermillion invasievoertuig is enorm en heeft twee minifiguur-cockpits waarin de kwaadaardige commandanten zitten. Maar dat is niet het enige gevaar dat op de loer ligt! Het voertuig heeft ook een eierkatapult met veermechanisme, waarmee ze een barricade omver kunnen schieten. Dat betekent dat jij als Zane extra goed op moet passen!

Gelukkig is Zane niet alleen: hij heeft zijn betrouwbare katana bij zich om Commandant Raggmunk en Slackjaw te slim af te zijn. De drie minifiguren zijn erg gedetailleerd en hebben hun eigen wapens en accessoires. Zo heeft Commandant Raggmunk een angstaanjagende bijl en een Vermillion zwaard, terwijl Slackjaw ook een Vermillion zwaard heeft. Zane, onze favoriete NINJAGO-ninja, heeft zijn prachtige groene Forward Tijdzwaard bij zich.

Maar pas op, het Vermillion invasievoertuig is heel groot en heeft een griezelige slangenopdruk en doorschijnende rode en groene slangenelementen. Je moet je dus echt concentreren als je wilt ontsnappen aan deze gevaarlijke commandanten. Probeer de barricade omver te schieten met de eierkatapult en beleef je eigen NINJAGO-avonturen.

Speel je favoriete scènes na uit de NINJAGO: Masters of Spinjitzu tv-serie en creëer nieuwe avonturen met deze spannende set. Het Vermillion invasievoertuig is ca. 13 cm hoog, 22 cm lang en 19 cm breed, terwijl de barricade slechts ca. 3 cm hoog, 5 cm breed en 7 cm diep is.

Dus waar wacht je op? Ga op avontuur met deze spannende set, zet je bouwvaardigheden in en help Zane ontsnappen aan de gevreesde Vermillion invasie!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:54

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 28.95 (25-05-2023) € 28.95 (25-05-2023) € 28.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set70682

Spinjitzu Slam - Jay

foto van lego set70633

Kai - Spinjitzumeester

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.