Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO De komst van de Iron Doom 70626

De LEGO set 70626 'Komst van de Iron Doom' bevat een verstelbare Slangen-mecha met draaibaar Tijdportaal en vier doorschijnende Tijdzwaarden.
Het moerasfort van de Vermillion is ook inbegrepen, met een 'vallend ei'-verdedigingsmechanisme en een gevangeniscel.
De set wordt geleverd met zes minifiguren en is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.
Bestel deze spannende Ninjago-set nu en dompel jezelf onder in de wereld van Ninjago!

Waar is LEGO De komst van de Iron Doom 70626 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 52.9519-09-2024

Bekijk meer NINJAGO sets

aantal lego stenen icoon
704
leeftijd icoon
8-14
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2017
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
70626
lego insiders punten icoon
487
punten

Stap in de wereld van Ninjago en help Lloyd en Jay om Meester Wu te bevrijden en te voorkomen dat de Tijd-tweeling de macht over de tijd krijgt! In de spannende 'Komst van de Iron Doom'-set vind je een verstelbare en imposante Slangen-mecha, voorzien van draaibaar Tijdportaal. Ook zijn er vier doorschijnende Tijdzwaarden inbegrepen, evenals twee grote afneembare zwaarden en een oog met een krachtige raketschieter. Maar dat is nog niet alles! Het moerasfort van de Vermillion is ook inbegrepen. Hierin vind je onder andere een 'vallend ei'-verdedigingsmechanisme en een gevangeniscel die open kan.

De Slangen-mecha is perfect uitgerust om de Ninjago-helden te helpen in hun avonturen. Er is plaats voor de vier bijgeleverde doorschijnende Tijdzwaarden, zoals de Forward (groen), Slow-Mo (blauw), Pause (rood) en Reversal (oranje). Draai simpelweg aan het wiel op de rug van de mecha om het Tijdportaal aan de voorkant te activeren. De dubbele minifiguur-cockpit en beweegbare armen en hoofd zorgen ervoor dat de Slangen-mecha klaar is voor elke missie! En vergeet niet de enorme zwaarden los te maken en in de handen van de machine te zetten, voor extra slagkracht.

Het moerasfort heeft ook alles wat je nodig hebt voor een spannend gevecht. Het 'vallend ei'-verdedigingsmechanisme bevat een Vermillion ei en kan je vijanden uit balans brengen. De gevangeniscel kan ook worden geopend om gevangenen te bevrijden of op te sluiten. Diverse decoratieve elementen, zoals een Vermillion vlag, moerasplanten en slangen, maken deze set helemaal af.

De set wordt geleverd met zes minifiguren, inclusief de helden Lloyd en Jay, evenals Acronix, Krux, Commandant Blunck en Meester Wu. Elk van deze minifiguren heeft zijn eigen wapens en accessoires, waaronder de katana's van Lloyd en Jay, en de Vermillion bijl en Vermillion zwaard van Commandant Blunck. Ook zijn er accessoires zoals de Tijd-tweeling hoeden en capes voor Acronix en Krux, evenals de Vermillion helm van Commandant Blunck en zes rode slangen.

De 'Komst van de Iron Doom'-set biedt de perfecte ervaring voor kinderen vanaf 8 jaar oud, die dol zijn op bouwen en spelen met LEGO. Na het bouwen van deze set kunnen kinderen al hun favoriete scènes uit de NINJAGO®: Masters of Spinjitzu tv-serie naspelen. De Slangen-mecha is ongeveer 23 cm hoog, terwijl het moerasfort 19 cm hoog, 20 cm breed en 11 cm diep is.

Klaar voor actie met deze Ninjago-set? Bestel 'm nu en verover de wereld van Ninjago!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:54

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 52.95 (25-05-2023) € 52.95 (25-05-2023) € 52.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set71776

Jay en Nya’s racewagen EVO

foto van lego set70668

Jay's Storm Fighter

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.