Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Garmadon's vulkaanbasis 70631

De LEGO set 70631, Garmadon's vulkaanbasis, is een must-have voor elke LEGO en Ninjago fan.
Deze set bevat alles wat je nodig hebt voor een spannende missie tegen het haaienleger.
Met onder andere een lanceerfunctie, troonzaal, computerlab, bouwzone en minifiguren kun je urenlang speelplezier beleven.
Deze set is geschikt voor kinderen van 8-14 jaar en is een waardevolle toevoeging aan je LEGO-collectie.
Haal Garmadon's vulkaanbasis vandaag nog in huis en duik in de legendarische ninjawereld.

Waar is LEGO Garmadon's vulkaanbasis 70631 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 46.9519-09-2024

Bekijk meer NINJAGO sets

aantal lego stenen icoon
521
leeftijd icoon
8-14
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2018
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
70631
lego insiders punten icoon
412
punten

Welkom bij DE LEGO® NINJAGO® FILM™! Ben jij klaar voor een spannende missie om te infiltreren in Garmadon's vulkaanbasis en het op te nemen tegen het angstaanjagende haaienleger? Stap dan in de wereld van Ninjago en ontdek de legendarische Garmadon's vulkaanbasis set 70631, een must-have voor alle verzamelaars en fans van LEGO® en Ninjago.

Deze set bevat alle essentiële elementen om de ultieme missie tot een succesvol einde te brengen. Klaar om alle uitdagingen aan te gaan? In deze set vind je een minifiguurlanceerfunctie bovenop de vulkaan, Garmadon's troonzaal, een computerlab met een prototype van een minipiranhamecha, een bouwzone met een exploderende muur en een roterende kraan om de meegeleverde haaienfiguur op te tillen, plus een dronelanceerplatform. Maar dat is nog niet alles! Deze set wordt geleverd met 5 minifiguren: Garmadon, Zane, Generaal #1, Steve en Vier Ogen, plus een haaienfiguur om het gevecht nog realistischer te maken.

Treed binnen in de vulkaanbasis van Garmadon via de ingang in de vorm van zijn gezicht en ontdek de wereld van de ninjawereld. Neem plaats op Garmadon's stoel in de troonzaal, waar je kunt genieten van de mooie theepot- en panelementen en het aquarium met 2 viselementen. Op het wapenrek vind je een boog en een sai, klaar om te worden ingezet in de strijd tegen het haaienleger. Gebruik de viselementen om een haaienlegerwapen te bouwen en versterk je leger.

Ga door naar het computerlab en ontdek het prototype van de minipiranhamecha, terwijl je geniet van een heerlijke kop koffie uit het koffiezetapparaat met beker. In de bouwzone staat een draaiende kraan klaar om de haaienfiguur op te tillen en de exploderende muur met wielbediening en knipraket zorgt voor extra actie en avontuur. Er is zelfs een dronelanceerplatform en een schelpdrone met uitklapbare vleugels aanwezig.

Garmadon's vulkaanbasis is voorzien van doorschijnend-oranje lava-elementen en blauwe bouwplaten in waterstijl. Het heeft een hoogte van ca. 26 cm, een breedte van 31 cm en een diepte van 16 cm, waardoor het een indrukwekkend stuk is om in je kamer te plaatsen en de legendarische ninjawereld tot leven te brengen.

Het is tijd om je wapens op te halen en klaar te zijn voor actie! Garmadon's staf en katana, Zane's pijl en boog, de vissensai van Generaal #1 en de vissenspeer van Vier Ogen, alles wat je nodig hebt voor de strijd tegen het haaienleger, wordt meegeleverd. Zelfs Zane's unieke pijlkokerelement is aanwezig om de set nog completer te maken.

En de spanning houdt niet op: de minifiguren van Generaal #1, Steve en Vier Ogen zijn nieuw vanaf december 2017, dus verzamel ze allemaal en beleef urenlang speelplezier met al je vrienden en familieleden. DE LEGO® NINJAGO® FILM™ set is perfect voor kinderen van 8-14 jaar en Ninjago fans van alle leeftijden.

DE LEGO® NINJAGO® FILM™ set 70631 Garmadon's vulkaanbasis is een van de meest gewilde sets van Ninjago en zal zeker een hoogtepunt zijn in je LEGO®-collectie. Haal hem vandaag nog in huis en dompel jezelf onder in de legendarische ninjawereld!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:19

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 46.95 (25-05-2023) € 46.95 (25-05-2023) € 46.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set70752

Jungle Valstrik

foto van lego set71702

Gouden mech

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.