Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Aardschokmecha 70632

De Aardschokmecha set (70632) uit DE LEGO® NINJAGO® FILM™ bevat een verstelbare mecha met een wiel, een cockpit en "geluidsgolven" schietende knipraketten.
De set bevat ook 5 minifiguren met elk hun eigen wapen en is geschikt voor kinderen van 9 tot 14 jaar oud.
Bestel deze set vandaag nog bij LEGO® en begin met het creëren van je eigen fantasiewereld met al je favoriete ninjahelden.
Gratis verzending bij aankopen boven €55,-!

Waar is LEGO Aardschokmecha 70632 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 74.9519-09-2024

Bekijk meer NINJAGO sets

aantal lego stenen icoon
1202
leeftijd icoon
9-14
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2018
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
70632
lego insiders punten icoon
675
punten

Creëer je eigen 'geluidsgolven' en red tv-presentator Fred Finley van een haaienaanval met de Aardschokmecha van Cole in deze DE LEGO® NINJAGO® FILM™ set! De aardschokmecha is verstelbaar in allerlei standen en heeft één wiel, een cockpit met plaats voor een minifiguur, inklapbare 'luidsprekers' op de schouders en 8 verborgen 'geluidsgolven' schietende knipraketten. Ga volledig op in de actie met de volledig verstelbare armen met grijpvuisten en een groot wiel met stabilisator. Dit is het perfecte coole speelgoed voor kinderen die volledig opgaan in hun fantasiewereld!

In deze set vindt je 5 verschillende minifiguren waarmee je intensieve duels kunt uitvechten. Cole, Misako, Vermorzelaar, Mike the Spike en Fred Finley hebben ieder hun eigen bijzondere wapen om het gevecht mee aan te gaan. Cole heeft een hamer, Misako een pijl en boog, Vermorzelaar heeft een vissenzwaard en Mike the Spike een vissenspeer. Fred Finley heeft misschien geen wapen, maar hij heeft zijn microfoon bij zich!

Misako en Fred Finley zijn nieuw ontworpen en verkrijgbaar vanaf december 2017. Je kunt allerlei spannende scènes uit DE LEGO® NINJAGO® FILM™ naspelen met deze coole set. Dit speelgoed is geschikt voor kinderen van 9 tot 14 jaar oud en heeft een afmeting van ca. 33 cm hoog, 16 cm lang en 30 cm breed.

Dit fantastische speelgoed is niet alleen leuk om mee te spelen, maar ook een geweldig verzamelobject. De Aardschokmecha van Cole is perfect voor iedereen die houdt van uitdaging, spanning en avontuur. Verzamel alle LEGO® NINJAGO® FILM™ sets en maak je eigen fantasiewereld met al je favoriete minifiguren.

Bestel vandaag nog de Aardschokmecha van Cole bij LEGO® en mis dit coole speelgoed niet! Je kunt onze website bezoeken en eenvoudig je bestelling plaatsen. En verzending is gratis bij aankopen boven €55,-! Bestel nu en beleef onvergetelijke avonturen met jouw favoriete ninjahelden!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:19

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 74.95 (25-05-2023) € 74.95 (25-05-2023) € 74.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set71699

Thunder Raider

foto van lego set5007467

Spinjitzu Brothers: Lair of Tanabrax

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.