Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Kai - Spinjitzumeester 70633

Word de ultieme Spinjitzu-meester met de LEGO NINJAGO Kai - Spinjitzumeester set.
Bouw je eigen spinner en leer verschillende technieken zoals de Palmspinner en de Drift.
Voeg het wapenrek toe voor extra uitdaging.
Strijd tegen je vrienden met de Kai minifiguur en combineer deze set met andere Spinjitzumeester sets voor ultieme ninja-gevechten.
Geschikt voor kinderen van 6-14 jaar.
Bestel nu en begin je training!

Waar is LEGO Kai - Spinjitzumeester 70633 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 8.9519-09-2024

Bekijk meer NINJAGO sets

aantal lego stenen icoon
61
leeftijd icoon
6-14
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2018
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
70633
lego insiders punten icoon
75
punten

Ben jij klaar om de ultieme Spinjitzu-meester te worden? Dan is de LEGO NINJAGO Kai - Spinjitzumeester set perfect voor jou! Bouw je eigen Spinjitzu spinner met een handvat gemaakt van LEGO stenen en gebruik het trekbandje om verschillende technieken te leren zoals de Palmspinner, de Orbit en het Haasje over. En als je denkt dat je de basis onder de knie hebt, voeg dan het meegeleverde wapenrek toe als obstakel en leer nog ingewikkelder trucs zoals de Drift of de KO.

De set bevat ook een Kai minifiguur met 2 shurikens om in de spinner te plaatsen en tegen je vrienden te strijden. Verzin je eigen spintastische uitdagingen en gebruik je omgeving om de leukste Spinjitzu-uitdagingen te verzinnen. En als je nog niet genoeg hebt, kun je online nog meer Spinjitzutrucs en inspirerende video's vinden.

Maar waarom zou je het bij één set houden als je ook met andere ninja's kunt vechten? Combineer deze set met andere Spinjitzumeester spinnersets zoals Lloyd, Nya, Jay, Zane en Cole om de ultieme ninja-gevechten te creëren.

De LEGO NINJAGO Kai - Spinjitzumeester set is geschikt voor kinderen van 6-14 jaar en heeft een Spinjitzu spinner van ongeveer 14 cm hoog, 8 cm breed en 3 cm diep. Het wapenrek is ongeveer 3 cm hoog, 6 cm breed en 2 cm diep.

Word de beste Spinjitzu-meester met deze geweldige LEGO set en laat zien wat je in huis hebt! Bestel nu en begin je training vandaag nog.

Laatste update: 2023-12-29 09:42:54

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 8.95 (25-05-2023) € 8.95 (25-05-2023) € 8.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set70721

Kai-jachtvlieger

foto van lego set70638

Katana V11

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.