Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Nya - Spinjitzumeester 70634

Ontketen je innerlijke ninja met de LEGO NINJAGO Nya - Spinjitzumeester set! Leer verschillende Spinjitzu trucs en neem het op tegen vrienden.
De set bevat een Spinjitzu spinner en minifiguur Nya met shurikens.
Combineer met andere spinners voor nog meer speelplezier.
Geschikt voor kinderen van 6-14 jaar.
Bestel nu en word een echte ninja!

Waar is LEGO Nya - Spinjitzumeester 70634 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 8.9519-09-2024

Bekijk meer NINJAGO sets

aantal lego stenen icoon
69
leeftijd icoon
6-14
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2018
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
70634
lego insiders punten icoon
75
punten

Wil jij de ninja in jezelf ontdekken en leren hoe je de ultieme Spinjitzu trucs uitvoert? Ga dan aan de slag met de LEGO NINJAGO Nya - Spinjitzumeester set! Deze set bevat alles wat je nodig hebt om je innerlijke ninja te ontketenen, waaronder een Spinjitzu spinner met een speciaal handvat gemaakt van LEGO blokjes, een spinnerelement met een capsule voor minifiguren en een trekbandje.

Met deze set leer je verschillende technieken om je minifiguur te laten draaien, rollen en springen. En er zijn zelfs nog ingewikkeldere trucs mogelijk met het meegeleverde wapenrek als obstakel! Neem het op tegen je vrienden en bedenk allerlei leuke Spinjitzu-uitdagingen in je eigen omgeving.

De LEGO NINJAGO Nya - Spinjitzumeester set bevat een minifiguur van Nya met 2 shurikens voor in de spinner, zodat je meteen aan de slag kunt. Leer de Palmspinner, de Orbit, de Zen, het Haasje over, de Drift, de K.O. en andere coole Spinjitzu moves en bedenk je eigen spintastische uitdagingen. Online vind je nog veel meer Spinjitzu trucjes en inspirerende video's om je op weg te helpen.

Combineer deze set met andere Spinjitzumeester spinner sets, zoals Lloyd, Kai, Jay, Zane en Cole, en laat de ninja's het tegen elkaar opnemen! Dit coole speelgoed is geschikt voor kinderen van 6-14 jaar. De Spinjitzu spinner (zonder trekbandje) is ongeveer 14 cm hoog, 8 cm breed en 3 cm diep. Het wapenrek is ongeveer 4 cm hoog, 8 cm breed en 2 cm diep.

Bestel nu de LEGO NINJAGO Nya - Spinjitzumeester set en ontdek hoe het voelt om een echte ninja te zijn! Het perfecte cadeau voor jongeren en volwassenen die houden van actie en avontuur. Vergeet niet om ook onze andere LEGO sets te bekijken en je verzameling te completeren. Van LEGO Star Wars tot LEGO Harry Potter en van LEGO Friends tot LEGO City - voor elk wat wils! Bestel nu en laat de bouwpret beginnen!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:54

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 8.95 (24-05-2023) € 8.95 (24-05-2023) € 8.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set70603

Aanvalszeppelin

foto van lego set5008105

Bag Tag Riyu

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.