Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Jay - Spinjitzumeester 70635

Stap in de magische wereld van LEGO® NINJAGO® met set 70635.
Word een Spinjitzu-meester met de Spinjitzu spinner, trekbandje en minifiguurcapsule.
Leer verschillende technieken en neem het op tegen je vrienden.
Breid je vaardigheden uit met online video's.
Combineer met andere sets voor nog meer plezier.
Geschikt voor kinderen van 6-14 jaar.
Begin jouw reis naar Spinjitzu-meesterschap nu! Allemaal verkrijgbaar bij ons!

Waar is LEGO Jay - Spinjitzumeester 70635 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 8.9519-09-2024

Bekijk meer NINJAGO sets

aantal lego stenen icoon
68
leeftijd icoon
6-14
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2018
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
70635
lego insiders punten icoon
75
punten

Stap binnen in de magische wereld van LEGO® NINJAGO® en ontdek de Spinjitzumeester Jay set. Met deze set kan je werken aan je Spinjitzu-vaardigheden en jezelf ontwikkelen tot een echte Spinjitzu-meester, net zoals de ninja's van Ninjago!

De set bestaat uit een Spinjitzu spinner met een uniek handvat van LEGO stenen, zodat je hem helemaal zelf kan bouwen, een spinnerelement met minifiguurcapsule en een trekbandje. Met deze trekband kan je de spinner laten draaien, rollen en springen, en zelfs complexe trucs uitvoeren met behulp van het wapenrek, dat als obstakel dient.

Met de Jay minifiguur, die wordt geleverd met 2 shurikens voor in de spinner, kan je het opnemen tegen je vrienden en samen allerlei leuke uitdagingen verzinnen en uitvoeren. Leer verschillende technieken, zoals de Palmspinner, de Orbit, de Zen, het Haasje over, de Drift, de K.O. en andere coole Spinjitzumoves.

Daarnaast kan je online nog veel meer Spinjitzutrucjes en inspirerende video's vinden om je vaardigheden uit te breiden en te verbeteren. Combineer deze set met andere Spinjitzumeester spinnersets zoals Lloyd, Kai, Nya, Zane en Cole en laat de ninja's het tegen elkaar opnemen!

Deze set is geschikt voor kinderen van 6-14 jaar oud en wordt geleverd met een Spinjitzu spinner van ca. 14 cm hoog, 8 cm breed en 3 cm diep en een wapenrek van ca. 4 cm hoog, 4 cm breed en 2 cm diep.

Dus waar wacht je op? Ga aan de slag en treedt in de voetsporen van de legendarische ninja's van LEGO® NINJAGO® met de Jay - Spinjitzumeester set! Bestel hem nu en begin je reis naar Spinjitzu-meesterschap.

Laatste update: 2023-12-29 09:42:55

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 8.95 (25-05-2023) € 8.95 (25-05-2023) € 8.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set70595

Ultra stealth raider

foto van lego set71808

Kai's elementaire vuurmecha

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.