Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Zane - Spinjitzumeester 70636

Met de LEGO® NINJAGO® Zane - Spinjitzumeester set beleef je actie en avontuur.
Bouw je eigen Spinjitzu spinner en leer verschillende technieken om je minifiguur te laten draaien, rollen en springen.
Neem het op tegen je vrienden en bedenk nieuwe uitdagingen.
Bestel nu deze coole LEGO NINJAGO set en ontdek de wereld van Spinjitzu!

Waar is LEGO Zane - Spinjitzumeester 70636 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 8.9519-09-2024

Bekijk meer NINJAGO sets

aantal lego stenen icoon
69
leeftijd icoon
6-14
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2018
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
70636
lego insiders punten icoon
75
punten

Ben jij klaar voor volop actie en avontuur? Bouw, spin en beleef het allemaal met de LEGO® NINJAGO® Zane - Spinjitzumeester set! Deze stoere set bestaat uit een Spinjitzu spinner met handvat van LEGO stenen om zelf te bouwen, een spinnerelement met minifiguurcapsule en een trekbandje. Met deze set leer je verschillende technieken om je minifiguur te laten draaien, rollen en springen... en zelfs nog ingewikkelder trucs met het meegeleverde wapenrek als obstakel!

Neem het op tegen je vrienden en gebruik je omgeving om allerlei andere leuke Spinjitzu-uitdagingen te verzinnen. Dit coole speelgoed wordt geleverd met een Zane minifiguur met 2 shurikens voor in de spinner. Met de Zane minifiguur ben je klaar om de uitdaging aan te gaan en te laten zien wat jij allemaal kunt met deze set!

Inclusief een minifiguur van Zane. Deze dappere ninja is altijd in voor een uitdaging en staat te popelen om te laten zien wat hij kan. Je kunt de Zane minifiguur ook combineren met andere Spinjitzumeester spinnersets, zoals Lloyd, Kai, Nya, Jay en Cole en dan laten de ninja's het tegen elkaar opnemen!

Leer de Palmspinner, de Orbit, de Zen, het Haasje over, de Drift, de K.O. en andere coole Spinjitzumoves. Bedenk je eigen spintastische uitdagingen en neem het op tegen je vrienden. Online vind je nog veel meer Spinjitzutrucjes en inspirerende video's. Je kunt dus altijd blijven leren en nieuwe trucs bedenken om mensen mee te imponeren!

Deze set is geschikt voor kinderen van 6-14 jaar. De Spinjitzu spinner (zonder trekbandje) is circa 14 cm hoog, 8 cm breed en 3 cm diep. Het wapenrek is circa 4 cm hoog, 4 cm breed en 2 cm diep. Met deze set ben je zoet voor je het weet en kun jij je helemaal verliezen in de stoere wereld van de ninja's!

Bestel nu deze coole LEGO NINJAGO set en ontdek de wereld van Spinjitzu! Deze set biedt urenlang speelplezier en daagt jong en oud uit om nieuwe trucs te bedenken en aan te leren. Laat je creativiteit de vrije loop en laat zien wat jij allemaal kunt met deze geweldige set!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:55

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 8.95 (25-05-2023) € 8.95 (25-05-2023) € 8.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set71781

Lloyd’s Mech Battle EVO

foto van lego set70651

Troonzaalduel

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.