Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Cole - Spinjitzumeester 70637

Word een Spinjitzumeester met de LEGO® NINJAGO® Cole - Spinjitzumeester set! Deze set bevat een Spinjitzu spinner met een zelf te bouwen handvat, een minifiguurcapsule en een trekbandje.
Test je vaardigheden met verschillende technieken en creëer uitdagende oefeningen.
Combineer met andere Spinjitzumeester sets en ontdek de wereld van Spinjitzu.
Geschikt voor kinderen van 6-14 jaar.

Waar is LEGO Cole - Spinjitzumeester 70637 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 6.9519-09-2024

Bekijk meer NINJAGO sets

aantal lego stenen icoon
73
leeftijd icoon
6-14
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2018
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
70637
lego insiders punten icoon
75
punten

Word een Spinjitzumeester met de LEGO® NINJAGO® Cole - Spinjitzumeester set! Deze set bestaat uit een Spinjitzu spinner met een handvat dat je zelf kunt bouwen met LEGO stenen, een spinnerelement met een minifiguurcapsule en een trekbandje om je minifiguur te laten draaien als een echte ninja. Leer verschillende technieken om je minifiguur te laten draaien, rollen en springen met het meegeleverde wapenrek als obstakel!

Neem het op tegen je vrienden en verzin allerlei uitdagende Spinjitzu-oefeningen met behulp van de omgeving. Deze set is inclusief een minifiguur van Cole met 2 shurikens voor in de spinner. Test je vaardigheden met de Palmspinner, Orbit, Zen, Haasje over, Drift en K.O. en creëer je eigen fantastische uitdagingen. Op onze website vind je extra trucjes, video's en inspiratie voor nog meer Spinjitzu-plezier.

Combineer de Cole - Spinjitzumeester set met andere Spinjitzumeester spinnersets zoals Lloyd, Kai, Nya, Jay en Zane en laat de ninja's tegen elkaar strijden! Deze set is bedoeld voor kinderen van 6-14 jaar, maar ook volwassenen kunnen zich laten meeslepen in de wereld van Spinjitzu.

De Spinjitzu spinner (zonder trekbandje) is ongeveer 14 cm hoog, 8 cm breed en 3 cm diep. Het wapenrek is ongeveer 4 cm hoog, 4 cm breed en 2 cm diep. Deze set bevat alles wat je nodig hebt om te leren hoe je je eigen avonturen kunt bedenken in de fantastische wereld van Ninjago!

Dus waar wacht je nog op? Word een Spinjitzumeester en ontdek de opwindende wereld van Spinjitzu! Koop nu de LEGO® NINJAGO® Cole - Spinjitzumeester set en leer alle trucjes en technieken die je nodig hebt om een echte ninja te worden. Met deze set kun je eindeloos plezier beleven en je vaardigheden uitdagen - dus draai erop los!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:55

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 6.95 (25-05-2023) € 6.95 (25-05-2023) € 6.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set71780

Kai's Ninja racewagen EVO

foto van lego set70627

Drakensmederij

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.