Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO S.O.G. hoofdkwartier 70640

De LEGO set 70640 bevat het S.
O.
G.
hoofdkwartier en de Spinjitzu spinner van Lloyd.
Val het hoofdkwartier binnen, verover het Onimasker van Haat en versla de vijanden.
De set bevat 5 minifiguren en biedt eindeloze mogelijkheden voor actief rollenspel.
Geschikt voor kinderen van 8-14 jaar.
Bestel nu en beleef eindeloze ninja-actie!

Waar is LEGO S.O.G. hoofdkwartier 70640 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 36.9519-09-2024

Bekijk meer NINJAGO sets

aantal lego stenen icoon
530
leeftijd icoon
8-14
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2018
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
70640
lego insiders punten icoon
337
punten

Ben jij klaar voor de ultieme ninja-actie? Val dan het S.O.G. hoofdkwartier binnen met de Spinjitzu spinner van Lloyd en verover het Onimasker van Haat met deze LEGO® NINJAGO® set! Deze set is boordevol actie en biedt eindeloze mogelijkheden voor actief rollenspel.

Het S.O.G. hoofdkwartier is uitgerust met draaiende wapens, beweegbare muren en een Onimotor om de spinner aan te vallen. Gebruik de spinner om je rivalen omver te gooien of tegen de pinautomaat aan te knallen en de dojo-ingang open te breken om het Onimasker van Haat te pakken te krijgen. Maar pas op, want de tegenstanders zullen er alles aan doen om jou tegen te houden!

Deze fantastische set is inclusief 5 minifiguren, waaronder Zane als zijn undercoverpersonage, de slangenjaguar. Maar dat is nog niet alles! Je krijgt ook de kans om Ultra Violet, Nails en Skip Vicious te verslaan! Elke minifiguur heeft zijn eigen unieke wapens en vaardigheden die je kunt gebruiken om je tegenstanders uit te schakelen.

De Spinjitzu spinner heeft een handvat van LEGO® stenen om zelf te bouwen, een spinnerelement met minifiguurcapsule en een trekbandje. Plaats een minifiguur in de capsule, bevestig de spinner en trek aan het bandje om de spinner te laten draaien of rollen. Pak de handgrepen aan beide kanten van de dojo vast om de spinner aan te vallen en gebruik hem om door de dojo-ingang naar binnen te knallen en het Onimasker van Haat te pakken te krijgen.

Bevestig het Onimasker van Haat aan de Ultra Violet minifiguur om haar nog gemener te maken! En als je dacht dat het niet beter kon, dan heb je het mis. De minifiguur van de slangenjaguar is nieuw vanaf januari 2018, dus je hebt de kans om als eerste met hem te spelen!

Speel je lievelingsscènes na uit de NINJAGO® Masters of Spinjitzu tv-serie en bedenk zelf nieuwe avonturen voor jouw ninja-helden! Deze set is geschikt voor kinderen van 8-14 jaar en biedt eindeloos speelplezier.

Het S.O.G. hoofdkwartier is ca. 13 cm hoog, 32 cm breed en 21 cm diep en ca. 71 cm breed als het volledig is geopend. De Onimotor is ca. 4 cm hoog, 12 cm lang en 3 cm breed. De Spinjitzu spinner (zonder trekbandje) is ca. 14 cm hoog, 8 cm breed en 3 cm diep.

Ga op avontuur met de LEGO® NINJAGO® S.O.G. hoofdkwartier set en laat jouw innerlijke ninja los! Bestel hem nu en beleef eindeloze ninja-actie!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:55

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 36.95 (24-05-2023) € 36.95 (24-05-2023) € 36.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set71700

Jungle aanvalsvoertuig

foto van lego set71801

Kai's rijzende drakenaanval

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.