Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Killow vs. Samoerai X 70642

De LEGO Ninjago set 70642 bevat de Onichopper van Killow en de mecha van Samoerai X, waarmee kinderen en volwassenen spectaculaire actie en urenlang speelplezier kunnen beleven.
De set wordt geleverd met minifiguren, wapens en accessoires en is geschikt voor kinderen van 8-14 jaar.
Bestel nu voor cadeau- of eigen plezier.

Waar is LEGO Killow vs. Samoerai X 70642 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 46.9519-09-2024

Bekijk meer NINJAGO sets

aantal lego stenen icoon
556
leeftijd icoon
8-14
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2018
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
70642
lego insiders punten icoon
412
punten

Kom in actie met de LEGO NINJAGO set 70642 Killow vs. Samoerai X! Ga samen met Killow de strijd aan tegen de Samoerai X mecha om het Onimasker van Misleiding te bemachtigen. Deze set zit boordevol spectaculaire actie en belooft urenlang speelplezier voor kinderen én volwassenen.

Met de Onichopper van Killow ben je verzekerd van een krachtig wapen. Deze helikopter is uitgerust met een draaiend zaagblad, twee uitklapbare zwaarden en afneembare skateboards voor Killow. Bevestig de skateboards aan de voeten van Killow en gleed de strijd in! De mecha van Samoerai X is ook geen gemakkelijke tegenstander. Met een dubbele noppenschieter, een draaiend blad en een afneembaar Samoerai X zwaard, is deze mecha een geduchte tegenstander.

Maar dat is nog niet alles: deze set wordt geleverd inclusief minifiguren en een grote figuur met diverse wapens en accessoires om de strijd nog intenser te maken. Voer epische duels uit met de minifiguren van Samoerai X en Jay, en gebruik de grote Killow figuur met boosterpack om nog meer kracht aan je zijde te hebben. Bevestig het Onimasker van Misleiding aan Killow en maak hem nog machtiger dan hij al was!

Deze set is geschikt voor kinderen van 8-14 jaar, maar ook volwassenen kunnen hun innerlijke ninja loslaten met deze spectaculaire LEGO set. De Onichopper is maar liefst 32 cm lang en 10 cm breed, en de Samoerai X mecha is wel 15 cm hoog. De grote figuur van Killow is ca. 6 cm hoog en het boosterpack is ca. 8 cm hoog. Speel je favoriete scènes na uit de NINJAGO Masters of Spinjitzu tv-serie. Dit coole speelgoed voor kinderen is hét cadeau voor verjaardagen, feestdagen of gewoon zomaar.

Haal nu deze LEGO NINJAGO set in huis en sta garant voor urenlang speelplezier! Of je nu zelf wil spelen of op zoek bent naar een cadeau voor een ander, met deze set maak je iedere LEGO fan blij. Bestel nu en voeg deze set toe aan je verzameling!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:55

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 46.95 (25-05-2023) € 46.95 (25-05-2023) € 46.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set70663

Spinjitzu Nya & Wu

foto van lego set70634

Nya - Spinjitzumeester

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.