Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Tempel van de opstand 70643

De LEGO set 70643 is de Tempel van de Opstand uit de LEGO NINJAGO serie.
Deze set bevat allerlei coole functies zoals een ingang met loopplank, gevangenis en draaiende muren.
Met zeven minifiguren en wapens kun je spannende gevechten naspelen.
De set kan worden getransformeerd van goed naar kwaad en bevat de wederopstandingskamer van Lord Garmadon.
Geschikt voor kinderen van 7-14 jaar.

Waar is LEGO Tempel van de opstand 70643 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 62.9519-09-2024

Bekijk meer NINJAGO sets

aantal lego stenen icoon
765
leeftijd icoon
8-14
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2018
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
70643
lego insiders punten icoon
562
punten

Welkom in de gevaarlijke wereld van LEGO® NINJAGO®! Stap binnen in de Tempel van de opstand en help de ninja's om te voorkomen dat de kwaadaardige Lord Garmadon weer tot leven wordt gewekt.

Deze indrukwekkende set is voorzien van allerlei geweldige functies, zoals een ingang met loopplank, muren die open kunnen, een spinnengevangenis, draaiende muren met verborgen Onimaskers en 2 valluiken. En als je de goed-naar-kwaad-transformatiefunctie activeert, ontdek je zelfs de wederopstandingskamer van Lord Garmadon!

Maar wees niet bang, met de hulp van Cole, Lloyd, Harumi, Hutchins, Dhr. E, Chopper Maroon en Lord Garmadon zelf (voordat hij kwaadaardig werd) kun jij ervoor zorgen dat de Tempel veilig blijft. Deze set is compleet met zeven minifiguren en zelfs een mysterieus babyelement, zodat je allerlei spannende gevechtsscènes kunt naspelen.

Verdedig de onderste verdieping van de Tempel, die is versierd met blauwe, waterachtige bouwplaten, rietelementen en een bouwbaar skelet. In de spinnengevangenis kun je een minifiguur opsluiten met een spinelement en in de krat vind je een speer, sai, zwaard en kendomasker. Aan de buitenkant wapperen twee vlagelementen.

Op de bovenste verdieping vind je een balkon met relingen, lantaarnachtige decoraties aan de buitenkant en de drie Onimaskers van Haat, Misleiding en Wraak. Twee daarvan zijn verborgen achter de draaiende muren en er zijn zelfs twee valluiken om je tegenstanders te verrassen.

En de kers op de taart? De goed-naar-kwaad-transformatiefunctie transformeert de Tempel van de opstand in een duistere en kwaadaardige plek, met de wederopstandingskamer van Lord Garmadon als angstaanjagend middelpunt. Deze functie is voorzien van een sokkel voor de Lord Garmadon minifiguur en zelfs twee doorschijnende vlamelementen.

Met de wapens van Cole, Lloyd, Hutchins, Dhr. E en Chopper Maroon en hun ontembare vaardigheden zijn er geen grenzen aan de avonturen die je kunt beleven. Speel je favoriete scènes na uit de NINJAGO® Masters of Spinjitzu tv-serie en verleg je grenzen met het bouwspeelgoed dat geschikt is voor kinderen van 7 tot 14 jaar.

Met een afmeting van ca. 26 cm hoog, 19 cm breed en 17 cm diep is deze set groot genoeg om alles te bevatten wat je nodig hebt om je fantasie de vrije loop te laten. Wat je ook besluit te doen, wees klaar voor non-stop actie en heldhaftige momenten met de LEGO® NINJAGO® Tempel van de opstand.

Laatste update: 2023-12-29 09:42:55

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 62.95 (25-05-2023) € 62.95 (25-05-2023) € 62.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set71749

Laatste tocht van Destiny's Bounty

foto van lego set70662

Spinjitzu Cole

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.