Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Zane - Drakenmeester 70648

Maak kennis met de LEGO NINJAGO 70648 Zane - Drakenmeester set! Bouw je eigen drakenvlieger, voer acrobatische trucs uit en daag vrienden uit.
Ontdek nieuwe avonturen in de wereld van de ninja's.
Verbeter je ninja-vaardigheden met verschillende uitdagingen en voeg andere drakenmeester sets toe aan je collectie voor meer actie.
Bestel nu en ervaar de spanning van de lucht en de kracht van de ninja.

Waar is LEGO Zane - Drakenmeester 70648 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 10.9519-09-2024

Bekijk meer NINJAGO sets

aantal lego stenen icoon
92
leeftijd icoon
8-14
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2018
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
70648
lego insiders punten icoon
112
punten

Stap in de wereld van de ninja's en vlieg hoog de lucht in met de LEGO® NINJAGO® 70648 Zane - Drakenmeester set! Deze set is perfect voor zowel jonge als volwassen ninja-fans die dol zijn op avontuur en willen ervaren hoe het is om hun eigen drakenvlieger te bouwen. Bouw je eigen handvat van LEGO stenen, stap in de minifiguurcapsule en hijs jezelf de lucht in met het trekbandje. Voer acrobatische trucs uit, neem het op tegen vrienden en laat je verbeelding de vrije loop!

Deze set bevat een Zane minifiguur en een reeks coole accessoires, waaronder drakenvleugels van folie en een bladelement, waarmee je verschillende trucs kunt uitvoeren. Dankzij het trekbandje kun je de vlieger op grote hoogte laten stijgen en vervolgens verschillende manoeuvres uitvoeren, waaronder de Drakenaanval, de Drakendraai, het Drakennest, het Oog van de Draak, de Duikvluchtdraak en nog veel meer!

Deze set is perfect voor ninja's in de dop die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging, en biedt tal van mogelijkheden om hun vaardigheden te verbeteren en de spanning op te voeren. Je kunt het opnemen tegen vrienden en verschillende ninja-uitdagingen verzinnen, zoals het Drakenduel, Drakendarts, de Vlucht van de Draak, de Drakenwissel en de Drakenjager. Daarnaast kun je je omgeving gebruiken om de meest geweldige vlieguitdagingen te bedenken en je ninja-vaardigheden te verbeteren.

Als je meer ninja-actie in de lucht wilt, kun je ook de sets 70644 Gouden drakenmeester, 70645 Cole - Drakenmeester, 70646 Jay - Drakenmeester en 70647 Kai - Drakenmeester toevoegen aan je collectie. Zo kun je nog meer van deze geweldige wereld ontdekken en nieuwe avonturen beleven.

Dankzij de eindeloze mogelijkheden en de vele uren speelplezier die deze set biedt, hoef je je nooit te vervelen. Dus waar wacht je nog op? Stap in de wereld van de ninja's en ervaar het avontuur van vliegen op je eigen drakenvlieger!

Verken ook onze online Drakenmeesterstrucjes en inspirerende video's om nog meer ninja-vaardigheden te leren en je vliegkunsten te verbeteren. De vlieger (zonder trekbandje) heeft een hoogte van ongeveer 19 cm, een breedte van 22 cm en een diepte van 17 cm. Bestel nu de LEGO® NINJAGO® 70648 Zane - Drakenmeester set en ervaar de spanning van de lucht en de kracht van de ninja!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:55

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 10.95 (25-05-2023) € 10.95 (25-05-2023) € 10.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set71705

Destiny's Bounty

foto van lego set5007467

Spinjitzu Brothers: Lair of Tanabrax

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.