Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Troonzaalduel 70651

De LEGO® NINJAGO® 70651 Troonzaalduel set biedt urenlang speelplezier en de mogelijkheid om de slechte Harumi te verslaan en Lloyd te redden.
Met de meegeleverde minifiguren en accessoires kun je je eigen avonturen creëren.
Deze set is perfect voor zowel kinderen als volwassenen en is een must-have voor echte verzamelaars.
Bestel hem vandaag nog en beleef de ultieme ninja-ervaring!

Waar is LEGO Troonzaalduel 70651 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 13.9519-09-2024

Bekijk meer NINJAGO sets

aantal lego stenen icoon
221
leeftijd icoon
6-14
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-07-2019
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
70651
lego insiders punten icoon
150
punten

Betreed het Paleis der Geheimen en ga het gevecht aan met de slechte Harumi. Met de LEGO® NINJAGO® 70651 Troonzaalduel set wordt het mogelijk om de ondeugende Harumi te verslaan, Lloyd te redden en de ninja held te worden die je altijd al hebt willen zijn. Werk samen met de ninjastrijders Nya, Skylor en Samoerai X om de troonzaal binnen te dringen en Harumi te confronteren in een episch gevecht.

De set bestaat uit verschillende elementen, waaronder de troonzaal, een troon met maar liefst zes afneembare wapens en een geheim vak waarin de gevangenissleutel verstopt is. Ook is er een muur met een doorbreekfunctie en een gevangenis die geopend kan worden.

Met deze set heb je alle benodigdheden om het Paleis der Geheimen te veroveren en te zorgen dat het koninkrijk van Ninjago veilig blijft. De vijf meegeleverde minifiguren hebben ieder hun eigen wapen en persoonlijkheid, wat zorgt voor nog meer ninja-actiespel.

Laat je fantasie de vrije loop en speel onvergetelijke scènes na uit de populaire NINJAGO® tv-serie Masters of Spinjitzu. Je kunt zelf een verhaal verzinnen waarin de ninjastrijders het moeten opnemen tegen de kwade heerser Harumi en met behulp van de troonzaal en de geheime vakken de macht weer terugpakken.

Deze coole LEGO® set is niet alleen geschikt voor kinderen, maar ook voor volwassenen die ervan houden om te bouwen en te spelen. Deze spannende set is ongeveer 10 cm hoog, 28 cm breed en 10 cm diep en biedt urenlang speelplezier. Bovendien zijn de minifiguren van Harumi, Lloyd, Nya en Skylor nieuw vanaf juni 2018, waardoor deze set een must-have is voor echte verzamelaars.

Kortom, de LEGO® NINJAGO® 70651 Troonzaalduel set is de perfecte manier om je fantasie te prikkelen en jouw ninja-vaardigheden te verbeteren. Laat jezelf meeslepen in het avontuur en verzamel alle andere sets van LEGO® NINJAGO® om de hele wereld van spinjitzu te ontdekken! Bestel hem vandaag nog en beleef de ultieme ninja-ervaring!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:55

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 13.95 (25-05-2023) € 13.95 (25-05-2023) € 13.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set70681

Spinjitzu Slam - Lloyd

foto van lego set70646

Jay - Drakenmeester

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.