Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Dieselnaut 70654

De LEGO NINJAGO 70654 Dieselnaut tank is een spannende bouwset waarmee je samen met de ninjastrijders Teen Wu, Jay en Zane de ultieme strijd kunt aangaan.
Deze set bevat draaibare geschutskoepels, een cockpit, een minifiguurplatform, een kraanfunctie, een gevangenis en een verborgen wapenrek.
Daarnaast ontvang je een standbeeld met de 4 te verzamelen Drakenharnaselementen en 7 LEGO NINJAGO minifiguren met diverse wapens.
Deze set is ideaal om je favoriete scènes uit de tv-serie NINJAGO Masters of Spinjitzu na te spelen en is ook te beleven in augmented reality met AR Playgrounds.
Bestel nu en word de onverslaanbare held van je eigen verhaal!

Waar is LEGO Dieselnaut 70654 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 89.9519-09-2024

Bekijk meer NINJAGO sets

aantal lego stenen icoon
1179
leeftijd icoon
9-14
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2019
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
70654
lego insiders punten icoon
825
punten

Wil jij de uitdaging aangaan en samenwerken met de ninjastrijders Teen Wu, Jay en Zane? Dan is de LEGO® NINJAGO® 70654 Dieselnaut tank precies wat jij zoekt. Met draaibare geschutskoepels met veermechanisme, een cockpit die open kan met plaats voor een minifiguur, een minifiguurplatform met een dak dat volledig open kan, een kraanfunctie, een gevangenis en een verborgen wapenrek ben je helemaal klaar voor de strijd. Deze set is inclusief een standbeeld waarin je alle 4 de te verzamelen Drakenharnaselementen vindt, plus 7 LEGO NINJAGO minifiguren met diverse wapens.

De Dieselnaut tank van de drakenjagers heeft alles in huis om jou en je vrienden te laten schitteren in het coolste gevecht ooit. De minifiguurcockpit kan opengeklapt worden en het platform biedt ruimte voor maximaal 2 slechteriken. Met 2 draaiende geschutskoepels, elk voorzien van een wapen met veermechanisme, ben je perfect uitgerust om de vijand te verrassen. Maar er is meer: de kraanfunctie kan gebruikt worden om ninjastrijders of het standbeeld te grijpen en op te tillen. Bovendien bevat de set een afneembare en te openen gevangenis voor maximaal 3 minifiguren en een verborgen vak achterin met een afneembaar, inklapbaar wapenrek, 3 speren, een halvemaanzwaard en een tanto.

Het standbeeld is voorzien van afneembare Drakenharnaselementen: de Drakenhelm, de Drakenborstplaat, het Drakenbotzwaard en het Drakenschild. Je kunt de kraan gebruiken om het standbeeld te grijpen en naar een veilige plek te brengen. Je kunt deze LEGO NINJAGO set verder uitbouwen met onderdelen van het Drakenharnas uit de sets 70650 Destiny's Wing, 70652 Stormbringer, 70653 Firstbourne en 70655 Drakenkuil.

De set bevat 7 LEGO NINJAGO minifiguren: Teen Wu, Jay, Zane, Iron Baron, Heavy Metal, Muzzle en Skullbreaker. En elk van deze minifiguren heeft zijn eigen wapen en bijzondere eigenschappen. Zo heeft Teen Wu een bouwbare katana, heeft Jay een kusarigama en bouwbare katana en heeft Zane een pijl en boog. Iron Baron is voorzien van een staf, tanto en cyborgarm en Heavy Metal heeft een Vengestone Chain geweer. Muzzle is uitgerust met een speer en Skullbreaker heeft een zeis.

De Dieselnaut is ca. 18 cm hoog, 49 cm lang en 23 cm breed. Het is de perfecte set om je favoriete scènes uit de tv-serie NINJAGO Masters of Spinjitzu na te spelen. En als kers op de taart kun je deze set ook in augmented reality beleven met AR Playgrounds! Dit is beschikbaar in de App Store.

Ben jij klaar voor de strijd? Bestel dan nu de LEGO® NINJAGO® 70654 Dieselnaut tank en word de onverslaanbare held van je eigen verhaal.

Laatste update: 2023-12-29 09:42:55

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 89.95 (24-05-2023) € 89.95 (24-05-2023) € 89.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set71730

Epische Strijd set - Kai tegen Skulkin

foto van lego set70748

Titanium draak

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.