Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO garmadon, Garmadon, GARMADON! 70656

De LEGO Ninjago Film komt tot leven met de garmadon, Garmadon, GARMADON! set.
Bouw de indrukwekkende haaienmecha van Garmadon en beleef spannende gevechten.
De set bevat ook een hotdogkraam en 6 minifiguren met wapens.
Geschikt voor kinderen van 9-14 jaar en fans van de film.
Bestel nu en beleef epische avonturen!

Waar is LEGO garmadon, Garmadon, GARMADON! 70656 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 79.9919-09-2024

Bekijk meer NINJAGO sets

aantal lego stenen icoon
830
leeftijd icoon
9-14
intro datum icoon
01-12-2017
exit datum icoon
31-12-2018
lego miniFigs icoon
6
lego set nummer icoon
70656
lego insiders punten icoon
675
punten

De LEGO Ninjago Film is terug met een spectaculaire set vol actie: de garmadon, Garmadon, GARMADON! set. Help Lloyd om de arme Nomis en Nancy te redden van de kwaadaardige haaienmecha van Garmadon en beleef de meest epische gevechten tussen goed en kwaad.

De haaienmecha van Garmadon is een indrukwekkend stukje speelgoed dat zeker de aandacht zal trekken van elke fan van de LEGO Ninjago Film. De mecha is voorzien van 2 cockpits die open kunnen, LEGO noppen op de kop van de haai om de Garmadon minifiguur op te plaatsen, klappende kaken met triggerbediening, verstelbare poten en 2 kanonnen die schieten. Daag je vrienden uit en verzin de wildste avonturen terwijl je de haaienmecha van Garmadon door de straten laat razen.

Maar dat is niet alles, want deze coole LEGO set bevat ook een hotdogkraam waar je tussen de gevechten door kunt genieten van een overheerlijke hotdog. De hotdogkraam is voorzien van een grote bouwbare worst op het dak, een bord met 'HOT Noodle DOG', een vlag met 'HOT' en verschillende elementen, waaronder een hotdog en 2 sausdispensers. Vergeet niet om even pauze te nemen om je energie op peil te houden voor de volgende strijd.

De set wordt geleverd met 6 minifiguren van verschillende karakters, zodat je alle scènes uit de LEGO Ninjago Film kunt naspelen. De minifiguren zijn voorzien van diverse wapens en accessoire-elementen, zoals Garmadons 2 katanazwaarden, Lloyds zwaard, Hamerhoofds vissenhamer en Franks vissenspeer. Nancy's hotdogelement is een leuke toevoeging aan de set en ook de minifiguren van Nomis en Nancy zijn nieuw sinds december 2017.

De haaienmecha van Garmadon is ca. 25 cm hoog, 38 cm lang en 26 cm breed, dus het is een flinke uitdaging om deze te bouwen. Je hebt hier wel wat geduld en doorzettingsvermogen voor nodig, maar als de mecha eenmaal in elkaar zit, is het een ware eyecatcher. De hotdogkraam is ca. 9 cm hoog, 8 cm breed en 4 cm diep en is een leuke extra om aan de set toe te voegen.

De garmadon, Garmadon, GARMADON! set is geschikt voor kinderen van 9-14 jaar, maar ook volwassen fans van de LEGO Ninjago Film zullen hier zeker plezier aan beleven. Het is een geweldige set om cadeau te geven aan fans van de film of om je LEGO-collectie uit te breiden.

Dus waar wacht je nog op? Ga de strijd aan met de haaienmecha van Garmadon en red Nomis en Nancy! Bestel vandaag nog de garmadon, Garmadon, GARMADON! set en beleef de meest epische gevechten tussen goed en kwaad.

Laatste update: 2023-12-29 09:41:27

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set71803

Arins rijzende drakenaanval

foto van lego set5008105

Bag Tag Riyu

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.