Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Spinjitzu Zane 70661

Maak deel uit van de wondere wereld van LEGO NINJAGO met set 70661 Spinjitzu Zane! Stap in Zane's Spinjitzu ijstornado spinner en toon je coolste ninjamoves.
Met de nieuwe LEGO NINJAGO spinnerelementen en hulpstukken kun je experimenten en je eigen uitdagingen bedenken.
Deze set is educatief verantwoord en kan gecombineerd worden met andere Spinjitzu sets voor nog meer actie.
Waar wacht je nog op? Ontdek de mogelijkheden!

Waar is LEGO Spinjitzu Zane 70661 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 7.9519-09-2024

Bekijk meer NINJAGO sets

aantal lego stenen icoon
109
leeftijd icoon
7+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2019
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
70661
lego insiders punten icoon
75
punten

Welkom in de wondere wereld van LEGO® NINJAGO®! Hier draait alles om ninjamoves, coole wapens en spannende gevechten. En met de LEGO set 70661 Spinjitzu Zane kun jij nu zelf deel uitmaken van deze spectaculaire serie.

Stap in Zane's Spinjitzu ijstornado spinner en neem het op tegen je vrienden. Met het nieuwe LEGO NINJAGO spinnerelement (vanaf januari 2019) en de 3 hulpstukken voor aanvals-, verdedigings- en snelheidsstand, kun jij de coolste moves maken. Experimenteer met verschillende technieken en verzin je eigen uitdagingen. De mogelijkheden zijn eindeloos!

De set bevat niet alleen de ijstornado spinner met minifiguur Zane (inclusief zilverkleurige katana), maar ook 3 bouwbare rekken voor extra wapens en elementen. En met het hulpstuk voor de aanvalsstand met 4 ijsshurikens, het hulpstuk voor de verdedigingsstand met 4 ijselementen en het hulpstuk voor de snelheidsstand met 4 stekels, ben jij een echte ninja in de dop.

Met LEGO NINJAGO Spinjitzu Zane kun je je eigen ninja Spinjitzu uitdagingen maken en het opnemen tegen je vrienden. En als je nog meer spannende Spinjitzu duels wilt, kun je deze set combineren met 70659 Spinjitzu Kai, 70660 Spinjitzu Jay, 70662 Spinjitzu Cole, 70663 Spinjitzu Nya & Wu en 70664 Spinjitzu Lloyd vs. Garmadon.

Laat je creativiteit de vrije loop en boot het ninja tornado-effect uit de NINJAGO Masters of Spinjitzu tv-serie na met dit constructiespeelgoed boordevol actie. Of je nu een jonge ninja in spe bent of een volwassen fan van de serie, deze set is voor iedereen die houdt van cool speelgoed en spannende avonturen.

En het mooie is: met deze set kun je niet alleen spelen, maar ook leren. Door te bouwen en te experimenteren met de verschillende technieken, ontwikkel je je creativiteit en probleemoplossende vaardigheden. En dat maakt LEGO NINJAGO Spinjitzu Zane niet alleen leuk, maar ook nog eens educatief verantwoord.

Dus waar wacht je nog op? Stap in de wereld van LEGO NINJAGO en toon je coolste ninjamoves met Spinjitzu Zane. En vergeet niet: the possibilities are endless!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:50

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 7.95 (24-05-2023) € 7.95 (24-05-2023) € 7.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set70653

Firstbourne

foto van lego set70743

Airjitzu Moro Flyer

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.