Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO De Gouden Draak 70666

Maak spannende gevechten tussen Gouden Ninja Lloyd en Overlord na met de LEGO NINJAGO Legacy 70666 Gouden Draak set.
De set bevat een Gouden Draak actiefiguur met verstelbare poten, vleugels en staart, en een noppenschieter.
Ook zijn er drie LEGO NINJAGO minifiguren met wapens inbegrepen.
Beleef onvergetelijke duels uit de NINJAGO Masters of Spinjitzu tv-serie opnieuw.
Geschikt voor kinderen en volwassenen.
Bestel nu en maak je ninjacollectie compleet.

Waar is LEGO De Gouden Draak 70666 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 16.9519-09-2024

Bekijk meer NINJAGO sets

aantal lego stenen icoon
171
leeftijd icoon
7+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2020
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
70666
lego insiders punten icoon
150
punten

Beleef nu zelf de spannende gevechten tussen de Gouden Ninja Lloyd en Overlord uit de NINJAGO Masters of Spinjitzu tv-serie met de LEGO® NINJAGO® Legacy 70666 Gouden Draak set! Deze set bevat een stoere Gouden Draak actiefiguur met een minifiguurzadel, een bek die open kan met daarin verborgen een noppenschieter en verstelbare poten, vleugels en staart. Ook zijn er drie LEGO NINJAGO minifiguren met wapens inbegrepen om de avonturen nog spannender te maken.

Ga de strijd aan met de Gouden Ninja Lloyd, Overlord en een scout van het Stenen Leger. Kruip op de rug van de Gouden Draak en vlieg met hem de lucht in om je tegenstanders te verslaan. Gebruik de noppenschieter in de bek van de draak om je vijanden te raken en zo de overwinning te behalen.

Deze set bevat verschillende accessoire-elementen zoals de goudkleurige katana van de Gouden Ninja Lloyd, de zwaardspeer van Overlord en de kruisboog van de scout van het Stenen Leger om ervoor te zorgen dat de gevechten nog realistischer worden. Ook zijn er 2 torso's, 4 armen en spookachtige 'benen' van Overlord inbegrepen.

Het LEGO® NINJAGO® Legacy assortiment bestaat uit nieuwe versies van populaire ninjaspeelsets van de afgelopen seizoenen die ervoor zorgen dat je de onvergetelijke duels uit de NINJAGO Masters of Spinjitzu tv-serie opnieuw kunt beleven. De afmetingen van deze LEGO set zijn ongeveer 6 cm hoog, 24 cm lang en 26 cm breed.

De LEGO® NINJAGO® Legacy 70666 Gouden Draak set is niet alleen geschikt voor kinderen, maar ook voor volwassenen die graag herinneringen ophalen aan hun favoriete tv-serie. Met deze set kun je urenlang spelen en je eigen avonturen verzinnen.

Bestel nu de LEGO® NINJAGO® Legacy 70666 Gouden Draak set en maak jouw ninjacollectie compleet!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:51

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 16.95 (25-05-2023) € 16.95 (25-05-2023) € 16.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set70673

ShuriCopter

foto van lego set70631

Garmadon's vulkaanbasis

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.