Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Zwaardmotor van Kai & Sneeuwscooter van Zane 70667

Vecht tegen de Serpenten om het gestolen Zwaard van het Vuur terug te krijgen met de LEGO Ninjago Legacy Zwaardmotor van Kai & Sneeuwscooter van Zane (set 70667).
De set bevat minifiguren van Kai, Zane, Lasha en Spitta, en biedt eindeloos speelplezier met bouwbare hindernissen en boobytraps.
Verzamel ook andere Gouden Wapens uit de NINJAGO sets om je collectie compleet te maken.
Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.

Waar is LEGO Zwaardmotor van Kai & Sneeuwscooter van Zane 70667 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 23.9519-09-2024

Bekijk meer NINJAGO sets

aantal lego stenen icoon
376
leeftijd icoon
8+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-07-2020
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
70667
lego insiders punten icoon
225
punten

Ga de strijd aan met de LEGO® NINJAGO® Legacy 70667 Zwaardmotor van Kai & Sneeuwscooter van Zane en verover het gestolen Zwaard van het Vuur terug van de Serpenten! Rijd op de motor van Kai, de stoere Ninja van het Vuur, en zet de uitklapbare zwaarden in de strijd. Of gebruik de elementsneeuwscooter van Zane, de ninja van het IJs, met 2 noppenschieters en het krachtige Gouden Wapen van Zane: de Shurikens van het IJs!

Deze NINJAGO ninjavoertuigen hebben alles in huis om spannende avonturen te beleven. Je kunt zelfs een bouwbare hinderlaag met dynamiet, een Gouden Wapen om te verzamelen (het Zwaard van het Vuur met een van stenen gebouwde basis) en een Spinjitzu strijdtoneel verwachten. Dit ninjaspeelgoed bevat ook 4 minifiguren, namelijk Kai, Zane, Lasha en Spitta, zodat je allerlei rollenspellen kunt spelen en klassieke ninjaduels uit het eerste seizoen van de NINJAGO Masters of Spinjitzu tv-serie kunt naspelen.

De LEGO® NINJAGO® minifiguren zien er fantastisch uit en zijn tot in detail uitgewerkt. Ze zijn speciaal ontworpen om hun eigen voertuigen te besturen en elk detail is afgestemd op hun persoonlijke vaardigheden en wapens. Zo heeft Kai bijvoorbeeld een coole motor met uitklapbare zwaarden, terwijl Zane het moet hebben van zijn sneeuwscooter en de krachtige Shurikens van het IJs. Maar in deze set is natuurlijk nog veel meer mogelijk!

De hindernissen die je onderweg tegenkomt en de boobytraps die je moet ontwijken, maken deze set extra leuk en uitdagend om mee te spelen. Zo kun je een bouwbare lantaarnpaal verwachten met een lantaarn-element en een uithangbord, een bouwbare doos met dynamiet en een ketting. Hiermee kun je je eigen hindernisbaan bouwen en de ninja's op de proef stellen. En vergeet niet het Gouden Wapen van Kai, het Zwaard van het Vuur, met de bijbehorende bouwbare basis en het unieke Spinjitzu-strijdtoneel!

Als je eenmaal begint met spelen, zul je merken dat de mogelijkheden eindeloos zijn. Plaats een minifiguur op het strijdtoneel en draai aan de hendel om het strijdtoneel te draaien en de tornadovechtstijl van de LEGO® NINJAGO® ninja's na te bootsen. Met een breed scala aan wapens en accessoires, waaronder de korte Serpentendolk van Lasha en de lange Serpentendolk van Spitta, zijn de ninja's klaar voor elke uitdaging. Verzamel ook de Gouden Wapens uit de LEGO® NINJAGO® sets 70668 Jay's Storm Fighter, 70669 Cole's Grondboor en 70670 Het Spinjitzu klooster om je collectie compleet te maken.

Het LEGO® NINJAGO® Legacy assortiment bestaat uit nieuwe versies van populaire ninjaspeelsets uit voorgaande seizoenen. Hiermee kun je onvergetelijke duels uit de NINJAGO Masters of Spinjitzu tv-serie naspelen en nieuwe avonturen beleven. De zwaardmotor van Kai is ca. 5 cm hoog, 17 cm lang en 7 cm breed. De elementsneeuwscooter van Zane is ca. 5 cm hoog, 18 cm lang en 6 cm breed. Met deze unieke LEGO® set ben je klaar voor urenlange actie en avontuur!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:51

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 23.95 (25-05-2023) € 23.95 (25-05-2023) € 23.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set71817

Lloyds elementenkrachtmecha

foto van lego set5008109

Bag Tag Kai

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.