Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Jay's Storm Fighter 70668

Help Ninjakrijger Nya in haar strijd tegen Serpenten en herover Jay's Nunchucks van de Bliksem met LEGO NINJAGO Legacy 70668 Jay's Storm Fighter.
Dit bouwpakket bevat een Gouden Wapen en vier minifiguren, voor uren speelplezier en avontuur.
Voeg dit stoere vliegtuig toe aan je ninja-collectie en speel onvergetelijke duels na.
Geschikt voor jong en oud.
Verkrijgbaar in het LEGO NINJAGO Legacy assortiment.
Verzamel al je vrienden en bescherm de Ninjago wereld tegen het kwade!

Waar is LEGO Jay's Storm Fighter 70668 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 36.9519-09-2024

Bekijk meer NINJAGO sets

aantal lego stenen icoon
490
leeftijd icoon
9+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2020
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
70668
lego insiders punten icoon
337
punten

Jonge krijgers opgelet: help Ninjakrijger Nya in haar spannende strijd tegen de Serpenten en herover de Nunchucks van de Bliksem van Jay met LEGO® NINJAGO® Legacy 70668 Jay's Storm Fighter. Het bouwen van dit ninjastraalvliegtuig is een avontuur op zich! Met een cockpit die open kan en plaats biedt aan een minifiguur, boordwapens met veermechanisme, uitklapbare vleugels en zwaarden is dit ninjaspeelgoed boordevol actie en speelplezier.

Dit bouwpakket voor jong en oud bevat een Gouden Wapen om te verzamelen: de Nunchucks van de Bliksem met een bouwbare Serpentenbasis. Maar dat is nog niet alles. Met maar liefst 4 minifiguren met wapens kan je niet alleen leuke rollenspellen spelen, maar ook klassieke duels uit de NINJAGO Masters of Spinjitzu tv-serie herbeleven!

Inclusief de stoere Jay, dappere Nya, de angstaanjagende Pythor en de sluwe Lasha, ben je verzekerd van uren speelplezier en eindeloze actie en avontuur.

De speelgoedmarkt kent geen concurrentie als het gaat om de LEGO® NINJAGO® sets. En met Jay's Storm Fighter wordt deze traditie onverminderd voortgezet. Naast dit stoere vliegtuig bevat het speelgoed ook het Gouden Wapen van Jay en een bouwbare Serpentenbasis, plus de wapens van Nya, Pythor en Lasha.

Maak je ninja-collectie compleet door ook de Gouden Wapens uit de LEGO® NINJAGO® sets 70667 Zwaardmotor van Kai & Sneeuwscooter van Zane, 70669 Cole's Grondboor en 70670 Het Spinjitzu klooster te verzamelen. Met het LEGO® NINJAGO® Legacy assortiment kan je onvergetelijke duels uit de NINJAGO Masters of Spinjitzu tv-serie naspelen met nieuwe versies van populair ninjaspeelgoed uit de afgelopen seizoenen.

Met een hoogte van ca. 8 cm, een lengte van 28 cm en een breedte van 30 cm is Jay's Storm Fighter straalvliegtuig precies de juiste maat voor al jouw avonturen. Verzamel al je vrienden en mede-ninjastrijders om de strijd aan te gaan en de wereld te redden van de slechte Serpenten. Bouw het vliegtuig samen op en ga op avontuur met Jay en Nya om de elitaire Ninjago wereld te beschermen tegen het kwade!

Laat je fantasie de vrije loop met LEGO® NINJAGO® Legacy 70668 Jay's Storm Fighter: het leukste en stoerste speelgoed voor alle jonge en volwassen ninjakrijgers! Kies nu jouw favoriete LEGO® NINJAGO® set, en verover de wereld van het ninja-avontuur!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:51

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 36.95 (25-05-2023) € 36.95 (25-05-2023) € 36.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set71765

Ninja ultra-combomecha

foto van lego set70673

ShuriCopter

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.