Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Cole's Grondboor 70669

Maak je klaar voor de spannende strijd tegen de reusachtige Stenen Strijder met LEGO NINJAGO Legacy 70669 Cole's Grondboor! Ga samen met Cole en Kai de uitdaging aan om de gestolen Seismische Zeis terug te veroveren.
Met diverse functies en wapens belooft deze set actie en avontuur voor kinderen vanaf 8 jaar.
Voeg deze set toe aan je verzameling en beleef je eigen avonturen in de wereld van NINJAGO!

Waar is LEGO Cole's Grondboor 70669 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 44.9519-09-2024

Bekijk meer NINJAGO sets

aantal lego stenen icoon
587
leeftijd icoon
8+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2019
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
70669
lego insiders punten icoon
412
punten

Bereid je voor op een epische strijd tegen de gigantische Stenen Strijder met de LEGO® NINJAGO® Legacy 70669 Cole's Grondboor! Met deze bouwbare ninjaboor neem jij plaats in de cockpit en ga je samen met Cole en Kai de strijd aan om de gestolen Seismische Zeis terug te veroveren. De boor- en wielenfunctie laten automatisch rondraaiende bewegingen zien, terwijl de 2 noppenschieters klaarstaan om de vijand flink onder vuur te nemen.

Maar dat is nog niet alles! De actiefiguur van de reusachtige Stenen Strijder met twee grote zwaarden beweegt op indrukwekkende wijze en zal je behendigheid als ninja flink op de proef stellen. Gelukkig hebben jij en je minifiguren de beschikking over een arsenaal aan wapens om deze tegenstander te lijf te gaan. Wie zal er zegevieren?

Deze LEGO® NINJAGO® set is niet alleen gevuld met actie en avontuur, maar bevat ook nog eens een Gouden Wapen om te verzamelen: de Seismische Zeis. Naast Cole en Kai kunnen er nog twee minifiguren plaatsnemen in de cockpit van de Grondboor en zijn er in totaal vier LEGO NINJAGO minifiguren met wapens inbegrepen om klassieke duels uit de NINJAGO Masters of Spinjitzu tv-serie na te spelen.

Zorg dat je deze set niet mist en voeg hem toe aan je verzameling. Dit ninjaspeelgoed is ontworpen voor kinderen vanaf 8 jaar en zal ongetwijfeld hun verbeelding en motoriek stimuleren tijdens het bouwen en spelen. Daarnaast is de set ook geschikt voor volwassenen die gek zijn op LEGO en de NINJAGO franchise.

Verzamel ook de andere Gouden Wapens uit de LEGO® NINJAGO® sets 70667 Zwaardmotor van Kai & Sneeuwscooter van Zane, 70668 Jay's Storm Fighter en 70670 Het Spinjitzu klooster. Het LEGO® NINJAGO® Legacy assortiment bestaat uit nieuwe versies van populair actiespeelgoed van de afgelopen seizoenen waarmee je onvergetelijke duels uit de NINJAGO Masters of Spinjitzu tv-serie kunt naspelen.

De adorable Cole's Grondboor is ca. 9 cm hoog, 29 cm lang en 15 cm breed, terwijl de gigantische Stenen Strijder ongeveer 18 cm hoog is. Bestel nu de LEGO® NINJAGO® Legacy 70669 Cole's Grondboor en beleef jouw eigen avonturen in de spannende wereld van NINJAGO!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:51

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 44.95 (25-05-2023) € 87.95 (06-08-2024) € 59.28

Ook aanbevolen:

foto van lego set71730

Epische Strijd set - Kai tegen Skulkin

foto van lego set70655

Drakenkuil

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.