Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Het Spinjitzu klooster 70670

In de LEGO set 70670 Het Spinjitzu Klooster kun je de strijd aangaan met Wyplash en de Gouden Wapens beschermen.
Het kloostermodel biedt veel speelplezier met een theekamer, een draaiend ninja-oefenstation en een kippenval.
Verzamel de vier Gouden Wapens en speel spannende rollenspellen met acht minifiguren.
Het kloostermodel kan worden geopend en heeft een prachtige toren.
Met deze set kun je de avonturen van NINJAGO beleven.
Voeg andere LEGO NINJAGO sets toe voor de ultieme ninja-ervaring.
Word een meester van de Gouden Wapens en bestel nu! (Word count: 96)

Waar is LEGO Het Spinjitzu klooster 70670 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 7419-09-2024

Bekijk meer NINJAGO sets

aantal lego stenen icoon
1070
leeftijd icoon
9+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2020
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
70670
lego insiders punten icoon
637
punten

Stap binnen in de wereld van Ninjago met de LEGO® NINJAGO® Legacy 70670 Het Spinjitzu Klooster. Neem het op tegen de kwaadaardige Wyplash en bewaar de Gouden Wapens, voordat het te laat is! Dit bouwbare kloostermodel biedt volop speelplezier voor jong en oud. Open de poort en ontdek wat er allemaal te beleven valt in deze prachtige omgeving.

Het Spinjitzu Klooster heeft alles wat je hartje begeert. Zo is er bijvoorbeeld een theekamer met mesvalfunctie, waar je voorzichtig moet zijn als je een kopje thee inschenkt. Verder kun je je ninja-vaardigheden bijschaven op het draaiende ninja-oefenstation en de kippenvalfunctie zorgt voor extra spanning en sensatie. Dankzij de muurstickers met daarop de geschiedenis van NINJAGO, leer je bovendien alles over deze spannende werelden.

Stap op de binnenplaats tegenover je vrienden en daag ze uit tot een duel tussen ninjaminifiguren. Hier vind je twee handplatforms waarop je je kunsten kunt vertonen en oefenstations voor zwaard draaien en “fruit snijden”. Verzamel alle vier de Gouden Wapens: het Zwaard van het Vuur, de Nunchucks van de Bliksem, de Seismische Zeis en de Shurikens van het IJs. Met deze krachtige wapens ben je helemaal klaar voor de strijd!

De LEGO® NINJAGO® Legacy 70670 Het Spinjitzu Klooster bevat maar liefst 8 minifiguren. Zo kun je samen met Wu, Jay, Nya, Zane, Cole, Lloyd, Kai en Wyplash spannende rollenspellen spelen en klassieke duels uit de NINJAGO Masters of Spinjitzu tv-serie naspelen. Het kloostermodel kan worden geopend, zodat je er gemakkelijk in kunt spelen. Bovendien heeft het een prachtige toren, waar je vanuit kunt uitkijken over de prachtige omgeving.

Aan de ninjastrijders zul je zien dat deze set boordevol actie zit. Het oefenstation met 2 draaiende zwaarden en het oefenstation met mes om "fruit te snijden" bieden volop uitdaging. Probeer de verschillende elementen, zoals banaan- en appelelementen, omver te slaan. Het kloostermodel is maar liefst 29 cm hoog, 32 cm breed en 21 cm diep (in gesloten stand).

Ontdek de spannende werelden van NINJAGO en beleef de avonturen van je leven met deze fantastische LEGO® NINJAGO® Legacy 70670 Het Spinjitzu Klooster set. Deze set is onderdeel van het LEGO® NINJAGO® Legacy assortiment bestaande uit nieuwe versies van populair actiespeelgoed van de afgelopen seizoenen waarmee je onvergetelijke duels uit de NINJAGO Masters of Spinjitzu tv-serie kunt naspelen.

Maak je Ninjago-ervaring compleet met de LEGO® NINJAGO® sets 70667 Zwaardmotor van Kai & Sneeuwscooter van Zane, 70668 Jay’s Storm Fighter en 70669 Cole's Grondboor. Verzamel alle sets en beleef de ultieme ninja-ervaring!

Ben jij er klaar voor om de kracht van de Gouden Wapens te beheersen? Stap dan in de wereld van NINJAGO met de LEGO® NINJAGO® Legacy 70670 Het Spinjitzu Klooster en beleef samen met je vrienden de spannendste avonturen. Bestel deze fantastische set nu en word de ultieme ninja-meester!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:51

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 74.00 (25-05-2023) € 74.00 (25-05-2023) € 74.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set70666

De Gouden Draak

foto van lego set70682

Spinjitzu Slam - Jay

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.